Dezbatere publică la Primăria Bistrița pe tema proiectului de buget pe anul 2023

 -  - 


Primăria municipiului Bistriţa anunţă organizarea unei dezbateri publice pe marginea proiectului de buget pe anul 2023. 

Dezbaterea publică va avea loc în data de 1 februarie 2022, începând cu ora 16.00, în sala mare de şedinţe a Primăriei municipiului Bistriţa din Piaţa Centrală, nr. 6.

Proiectul de buget poate fi consultat la Centrul de Relații cu Publicul al Primăriei municipiului Bistriţa din strada Gheorghe Șincai, nr. 2, precum și pe site-ul instituției www.primariabistrita.ro.

Bistrițenii au posibilitatea să consulte varianta propusă de municipalitate și chiar să vină cu noi propuneri de modificare în cazul în care doresc.

Conform proiectului întocmit de administrația locală, pentru anul 2023 este propus un buget consolidat al municipiului Bistrița structurat astfel:

  • Venituri – sunt estimate venituri în sumă de 525.759.000 reprezentând venituri proprii, alocări de la bugetul de stat, sume atrase cu titlu de surse rambursabile (credite) și cele nerambursabile;
  • Cheltuieli – sunt estimate cheltuieli în sumă de 565.687.000 lei, fiind destinate finanțării cheltuielilor curente, de capital si operațiunilor financiare.
  • Diferența dintre cheltuieli și venituri în sumă de 39.928.000 lei este reprezentată de excedentul financiar al bugetului general al anului 2022 și al anilor anteriori.

Cum arată bugetul Bistriței pe 2023. Lista investițiilor propuse de municipalitate anul acesta

Vizualizări 208 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.