Dezbaterea publică a proiectului de buget al municipiului Bistrița pe anul 2022 se va desfășura exclusiv online

 -  -  8


Contextul epidemiologic actual și numărul ridicat al cazurilor de infectări cu COVID-19 nu permit organizarea dezbaterii publice a bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Bistrița cu prezența fizică a cetățenilor, informează Primăria Bistrița. În această situație, dezbaterea publică privind proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pentru anul 2022 se va desfășura vineri, 28 ianuarie 2022, de la ora 14:00, exclusiv online, pe platforma Zoom.

Condițiile de participare obligatorii sunt următoarele:

  • completarea prealabilă a formularului de înscriere, care se poate face AICI;
  • înregistrarea pe platforma Zoom folosind numele și prenumele real;
  • camera web să fie pornită pe tot parcursul intervenției.

Înscrierile se poate face începând de marți, 25 ianuarie 2022, și se vor încheia vineri, 28 ianuarie 2022, la ora 10:00, în limita a 100 de persoane.

Link-ul de acces pe platforma Zoom va fi transmis vineri, 28 ianuarie 2022, după ora 12:00, pe adresa de mail specificată în formularul de înscriere.

Înregistrarea pe platforma Zoom se va putea face vineri, 28.01.2022, începând cu ora 13:45.

Intervențiile vor fi limitate la maxim 5 minute, iar ordinea în care se va interveni va fi cea în care s-a făcut înregistrarea.

Proiectul de buget poate fi consultat la Centrul de Relații cu Publicul al Primăriei municipiului Bistriţa din str. Gheorghe Șincai, nr. 2, precum și pe site-ul Primăriei Bistrița.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.