Diana Morar: ”Dacă vă pasă de viitor, acum e momentul de răscruce!”

 -  -  1065


Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă și Liviu Dragnea o poate ataca cu recurs.

La auzul acestei vești, consilierul local liberal Diana Morar nu a întârziat și și-a exprimat punctul de vedere cu privire la această decizie.

În ziua cea mai lungă din an s-a produs acea resetare a tot ceea ce s-a întâmplat nefiresc în ultima perioadă în România. Lucrurile o luaseră deja razna suficient de mult încât să resimțim asta cu toții, puternic, în viața de zi cu zi, astfel încât să ne dăm lesne seama că țara noastră alunecă înspre o gaură neagră cu repeziciune. Decizia de astăzi pune punct acestor derapaje. Justiția, deși “băgată în corzi” demonstrează fără echivoc că este puterea ce funcționează în acest moment între puterile statului. Din acest punct urmează ca lucrurile să fie așezate pe făgașul normal. Se impune demiterea guvernului, alegeri anticipate și referendum pe temele justiției. Liviu Dragnea să plece fără a mai emite interpretări din funcțiile pe care le deține în acest moment, dacă are un minim respect față de Constituția României!” a declarat Diana Morar.

Reamintim că în mai 2015, Înalta Curte de Casație și Juștiție l-a condamnat pe Liviu Dragnea, în primă instanță, la un an de închisoare cu suspendare în dosarul „Referendumul”.

Potrivit evz.ro, la scurt timp după ce s-a pronunțat acea sentință din 2015, Liviu Dragnea a susținut o conferință de presă în care și-a anunțat demisia din toate funcțiile publice pe care le deținea la aces vreme. Însă, după sentința de ieri, pentru moment nu a fost luată o astfel de decizie. Rămâne de văzut dacă liderul PSD va demisiona și de această dată.

0 notes
190 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *