Politic

Diana Morar îl critică pe Radu Moldovan pentru sfătoșagul de la inaugurare: „De câte ori fentează și cu ce preț pentru locuitorii acestui județ?”

 -  - 


Deputatul Diana Morar a reacționat dur la gafele lui Radu Moldovan de la inaugurarea Sălii Polivalente. Obiectivul a fost inaugurat cu mare fast, deși NU deține avizele de funcționare. Turneul de handbal anunțat cu surle și trâmbițe NU poate fi organizat în incinta Noului Complex Sportiv și va fi mutat la vechea sală de sport, din oraș.

 

„Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a dat-o în bară, oricât de mulți ar fi cei care îl văd golgeterul sezonului. A adunat puhoi de lume la așa-zisa pre-recepție a noii săli polivalente, un termen inventat de el pentru ca să aibă de ce aplauda din nou corul de lăudători, a împărțit în stânga și-n dreapta invitații dintre care sute la lojă, la un meci glorios despre care aflăm a doua zi că nu poate avea loc la mult lăudata sală pentru că nu s-a făcut recepția efectivă a obiectivului și nu a fost predat de Compania Națională de Investiții beneficiarului, respectiv Consiliului Județean Bistrița-Năsăud cu respectarea tuturor etapelor prevăzute de lege.

În aceste condiții mă întreb: nu știa președintele CJ că este interzis să organizezi evenimente într-un obiectiv neautorizat sau știa și se credea deasupra legii? Ambele variante sunt la fel de grave pentru că nu vorbim despre cineva care se află la primul mandat, ci vorbim despre un ales cu trei mandate.

Pentru comparație, aș sugera să ne uităm la ce s-a întâmplat de curând în comuna Spermezeu. Acolo a fost inaugurată o sală de sport respectând toți pașii și rigorile legii, nu cu fentă. Deși conduce o comună de la o margine de județ, colegul meu, primarul Hognogi Sorin, a demonstrat că știe să facă lucrurile mai bine decât un președinte de consiliu județean.

Desigur că, la prima vedere, pare un fapt minor: președintele CJ și-a recunoscut greșeala obligat de context și a anulat evenimentele programate la noua sală polivalentă. Ce se întâmplă atunci când nu îl vede nimeni și nu îl constrânge niciun context?

De câte ori fentează și cu ce preț pentru locuitorii acestui județ?” – a postat Diana Morar.

192 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.