Diana Morar: ”Sprijinirea mediului de afaceri – prioritate pentru PNL. Plăți de 57 de milioane de lei în Bistrița-Năsăud”

 -  -  939

Mediul de afaceri a fost și continuă să fie o prioritate pentru Guvernul României și pentru Partidul Național Liberal, spune secretarul de stat Diana Morar. (PE)

În contextul pandemiei, Partidul Național Liberal a acționat în favoarea românilor, iar unul dintre domeniile prioritare îl constituie mediul de afaceri, în sprijinul căruia s-au instituit măsuri în valoare totală de 7,2 miliarde lei până în prezent, din această sumă 4,9 miliarde lei fiind acordate pentru șomajul tehnic”, a declarat Diana Morar.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, până în acest moment, plățile pentru șomaj tehnic pentru firmele bistrițene au însumat 57.076.060 lei.

Partidul Național Liberal a demonstrat, astfel, că interesul și nevoile oamenilor primează, iar proiectele noastre nu se opresc aici. Noi, echipa PNL, ne vom preocupa prioritar pentru ca astfel de proiecte să continue a fi implementate alături de alte măsuri care vin în sprijinul celor afectați de pandemie. Cu toții trăim clipe grele și doar împreună vom reuși să depășim această criză fără precedent”, a adăugat Diana Morar.

Diana Morar candidează din partea PNL Bistrița-Năsăud pentru un mandat de deputat în Parlamentul României. De profesie avocat, Diana Morar ocupă cea de-a doua poziția pe lista PNL Bistrița-Năsăud pentru Camera Deputaților.

0 notes
64 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *