Diana Morar (PNL): ”Plecarea USR PLUS de la guvernare ar însemna un adevărat dezastru”

 -  -  21033


Deputatul PNL Diana Morar este de părere că plecarea USR PLUS de la guvernare ar însemna un adevărat dezastru pentru România și atrage atenția că actuala criză politică riscă să arunce țara ”în brațele stângii”.

”Criza politică actuală declanșată de ”echipa câștigătoare” riscă să arunce România în brațele stângii populiste dacă ne lăsăm pradă ambițiilor unui om care vrea cu orice preț să câștige șefia partidului. Lupta oarbă pentru putere nu trebuie să ne ducă până acolo încât să permitem plecarea USR PLUS de la guvernare, pentru că acest lucru ar însemna un adevărat dezastru”, a scris pe Facebook Diana Morar.

În opinia acesteia, dacă USR PLUS va pleca de la guvernare, majoritatea parlamentară va dispărea și în fiecare comisie va începe o luptă oarbă pentru fiecare paragraf al vreunei legi bune pentru țară.

În plus, parlamentarul mai consideră că ”tributul plătit PSD pentru susținerea mai mult sau mai puțin pe față va fi de la o zi la alta tot mai mare, populiștii vor lua avânt și vor secătui bugetul țării, în vreme ce reformele, și așa amânate, vor trece pe planul doi sau pur și simplu vor dispărea de pe agenda guvernamentală și parlamentară”.

În calitate de deputat PNL de Bistrița-Năsăud, Diana Morar afirmă că nu își dorește o alianță cu PSD pentru obținerea unei majorități parlamentare. ”Acest compromis major ar duce la costuri mult prea mari pentru români”, spune sursa citată.

”Este timpul să ne trezim și să ne amintim că românii au votat Dreapta, au pariat pe dezvoltare și au vrut reformă. Avem datoria morală să nu le trădăm așteptările. PNL a impus un premier datorită alianței cu USR PLUS, căreia i-a promis un parteneriat corect, loialitate și sprijin. Este timpul să ne ținem de cuvânt și să fim oameni de onoare”, a încheiat deputatul PNL.

2 notes
158 views
bookmark icon

2 thoughts on “Diana Morar (PNL): ”Plecarea USR PLUS de la guvernare ar însemna un adevărat dezastru”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *