Diana Morar și-a depus candidatura pentru șefia Organizației Femeilor Liberale

 -  - 


Deputatul PNL Diana Morar și-a depus candidatura pentru șefia Organizației Femeilor Liberale. Anunțul a fost făcut chiar de Diana Morar, prin intermediului unui mesaj postat pe o rețea de socializare. 

Ultimele zile au fost un carusel de emoții. Iar astăzi (n.r. – marți) este punctul culminat. Și mă bucur de astfel de stări care sunt constructive și benefice. Mi-am depus candidatura la funcția de Președintă a Organizației Femeilor Liberale. Iar sentimentele care mă încearcă sunt de bucurie și mândrie. Că am alături atât de multe femei puternice, iar împreuna sunt convinsă că putem transforma Organizația la nivel național. DOAR unite vom reuși să construim viitorul OFL. Împreună. Pentru că e timpul nostru, timpul primăverii și al renașterii. Dragile mele, vă mulțumesc! Pentru tot suportul, răbdarea și implicarea, vă sunt recunoscătoare”, a scris pe Facebook Diana Morar.

Congresul Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale va avea loc pe 31 martie la Bucureşti. În competiţie s-au mai înscris, pe lângă Diana Morar, deputata Cristina Trăilă și senatoarea Nicoleta Pauliuc

Vizualizări 1,879 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.