Diana Morar: “Susțin moțiunea președintelui Ludovic Orban pentru un nou mandat la conducerea PNL!”

 -  -  21144


Diana Morar a postat un mesaj de susținere a lui Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL. Alegerile vor avea loc în 25 septembrie!

L-am susținut pe Ludovic Orban și în 2017, la prima sa candidatură. Ludovic Orban a demonstrat că este un lider adevărat și nu a dezamăgit niciun liberal onest. Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că îl cunosc, știu cine este, știu ce poate și am încredere în el.

Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că președintele care face performanță, câștigă alegeri în serie și își duce partidul la guvernare trebuie să continue.

Ludovic Orban reprezintă garanția victoriei și a faptului că PNL va rămâne pe direcția bună.Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că este apropiat de oameni și aplică fără excepție sloganul ”Nimic pentru mine, totul pentru PNL și totul pentru România”.

Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că respectă cuvântul ”național” din denumirea PNL și pune pe primul plan interesele României.Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că acționează în baza unor obiective clare, a unor principii și valori ce definesc partidul nostru: libertate, credință, familie, dezvoltare, modernizare, o viață mai bună pentru români.

Îl susțin pe Ludovic Orban pentru că oferă încredere, respect și certitudinea că atunci când se angajează să facă un lucru îl duce la bun sfârșit, fără să părăsească pe cineva la jumătatea drumului.

Viitorul PNL depinde de fiecare dintre noi. Doctrina ”Prin noi înşine” trebuie să rămână doctrina noastră. Alături de Ludovic Orban! – a transmis deputatul Diana Morar.

2 notes
269 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *