Diana Morar: ”Voi propune în Parlamentul României legi de protecție socială”

 -  -  956


Candidat al PNL Bistrița-Năsăud pentru un mandat de deputat, secretarul de stat Diana Morar susține că va propune legi acte normative care să protejeze și să ajute cetățenii României să treacă mai ușor prin momentele grele, precum cele generate de pandemia de coronavirus. (PE)

Trecem prin momente dificile și ne confruntăm cu o situație în care nu putem folosi o experiență anterioară ca soluție. În aceste momente, trebuie să fim alături unii de alții, trebuie să fim toleranți, trebuie să doborâm bariere pe care unii le ridică între noi. Trebuie să fim creativi, să găsim exact soluțiile care să ne ajute să ieșim din această criză, dar și să facem primii pași după această criză. În momentul de față, nu cred că putem vorbi de un viitor îndepărtat sau foarte îndepărtat, ci trebuie să vorbim de viitorul care vine acum. Bate la ușă un viitor care să ne asigure o tranziție cât mai ușoară către o normalitate. Propunerea de legi și acte normative care să protejeze și să ajute cetățenii României să treacă prin aceste momente grele trebuie să primeze. În acest sens, voi propune în Parlamentul României legi de protecție socială, legi care să dea o nouă șansă celor care se simt deznădăjduiți și mai ales celor care nu mai au aceeași abilitate de adaptare la noile condiții care vor veni”, spune Diana Morar.

Candidatul PNL este de părere că efectele coronavirusului vor schimba pentru totdeauna felul în care se vor face afaceri, vor schimba piața muncii, dar și modalitatea de interacțiune între oameni.

”Acestea sunt efectele pe care le așteptăm și suntem siguri că vor veni fără nicio tăgadă. Din acest motiv voi fi și voi sta aproape de aceia cărora le va fi greu, mai ales greul de a se adapta. Voi propune încurajarea programelor de reconversie personală, scutiri de taxe antreprenorilor care vor angaja aceste persoane ale căror joburi nu vor mai exista după terminarea pandemiei, voi propune timpi de adaptare la noile condiții pentru categoriile care au dificultăți din acest punct de vedere. Toate aceste măsuri trebuie să îndepărteze sau să ușureze efectele negative ale pandemiei. Nu trebuie să suferim separat. Putem să învingem pandemia împreună”, a adăugat sursa citată.

Diana Morar candidează din partea PNL Bistrița-Năsăud pentru un mandat de deputat în Parlamentul României. De profesie avocat, Diana Morar ocupă cea de-a doua poziția pe lista PNL Bistrița-Năsăud pentru Camera Deputaților.

0 notes
81 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *