Diana Morar: Vom lucra intens pentru pregătirea redeschiderii școlilor în siguranță, chiar și în condiții dificile

 -  -  1999


Secretarul de stat Diana Morar a anunțat că la nivel guvernamental se poartă discuții și se fac demersuri cu privire la redeschiderea școlilor și desfășurarea noului an școlar în condiții de siguranță.

Am participat marți, la Guvern, în calitate de reprezentant al Ministerului de Justiție, la a doua ședință a grupului de lucru extins pentru redeschiderea școlilor în luna septembrie. Reprezentanți ai Guvernului, Administrației Prezidențiale, Parlament, ONG-uri, federații sindicale, reprezentanții elevilor, studenților dar și reprezentanții părinților și-au expus punctul de vedere și au indicat problemele cu care s-au confruntat, dar și soluțiile pe care le văd pentru a începe anul școlar și universitar în condiții de maximă siguranță. Avem la dispoziție această perioadă de vară, timp în care vom lucra intens pentru pregătirea redeschiderii școlilor în siguranță, chiar și în condiții dificile. Vom păstra acest dialog constant cu toți actorii din sistem pentru a susține dreptul copiilor la o educație de calitate”, a precizat Diana Morar.

Reamintim că un grup de lucru interministerial pentru pregătirea redeschiderii şcolilor şi universităţilor din toamnă a fost constituit la Guvern, urmând să fie elaborat un ghid de norme şi reguli.

Am participat marți, la Guvern, în calitate de reprezentant al Ministerului de Justiție, la a doua ședință a grupului de…

Publicată de Olivia Diana Morar pe Marţi, 30 iunie 2020
1 notes
124 views
bookmark icon

One thought on “Diana Morar: Vom lucra intens pentru pregătirea redeschiderii școlilor în siguranță, chiar și în condiții dificile

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *