Din 1 iulie se deschid 2 creșe din Bistrița! Regulă: maxim 8 copii în grupă! Detalii despre înscriere!

 -  -  1024


Primăria municipiului Bistrița anunță redeschiderea Creșei nr. 1, situată pe Aleea Șieului și a Creșei Nr. 3 din Ștefan cel Mare, începând cu data de 1 iulie 2020.

Maxim 8 copii în grupă!

În conformitate cu prevederile Ordinului 3936 / 12.06.2020, au fost luate toate măsurile necesare pentru derularea în cele mai bune condiții a acestei activități.

În condițiile impuse grupele vor fi organizate astfel în cât să nu depășească numărul de 8 copii / grupă iar numărul total de copii în cele două creșe va fi de maxim 50.

Unde se fac înscrieri!

 În intervalul 22 – 24 iunie 2020 pot fi transmise cereri la adresa de e-mail dmsbistrita@gmail.com, precum și o declarație pe proprie răspundere, conform unui model oferit de Direcția Municipală de Sănătate.

După analiza solicitărilor vor fi comunicate solicitanților rezultatele astfel încât începând cu data de 1 iulie 2020 să poată fi reluată activitatea în cele două creșe. Prioritatea de înscriere va fi conform principiului  – primul venit primul servit, înscrierea se consideră efectuată la depunerea cererii și a declarației pe proprie răspundere.

0 notes
149 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *