Din 12 octombrie, Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița își reia activitatea

 -  -  926

Începând cu data de 12 octombrie, Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița, care a fost închis în urma unui focar de COVID-19, își reia activitatea de recoltare de sânge.

”În atenția donatorilor! Activitatea de recoltare sânge a Centrului de Transfuzie Sanguină Bistrița se reia cu data de 12 octombrie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție recomandate pentru prevenirea infecțiilor virale! Mulțumim donatorilor pentru sprijinul și încrederea oferită atât instituției, cât și cadrelor medicale implicate în actul de donare! Vă așteptăm cu drag și sperăm să ne fiți alături în continuare, pentru refacerea stocurilor de sânge!”, a transmis conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină Bistrița.

Reamintim că, la finele lunii septembrie, la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița a fost declarat focar de COVID-19, după ce 14 din cei 18 angajați au fost depistați cu infecții cu noul coronavirus, motiv pentru care centrul a fost închis.

Cu toate acestea, unitățile sanitare din Bistrița-Năsăud nu au avut de suferit din această cauză. Activitatea centrului din Bistrița a fost suplinită de centrele din Cluj și Maramureș, care au asigurat necesarul de sânge pentru unitățile sanitare din Bistrița-Năsăud. 

0 notes
51 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *