Din 13 mai, circulația auto va fi restricționată la trecerea la nivel cu calea ferată din zona străzilor Colibiței – Drumitrei Vechi – Andrei Mureșanu

 -  -  7671 

Primăria Bistrița derulează lucrări de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Drumul Dumitrei Vechi, Colibiței și Andrei Mureșanu, lucrări care fac parte din obiectivul de investiție „Creare acces auto între strada Arțarilor și strada Colibiței, inclusiv modernizare strada Colibiței“, motiv pentru care circulația auto va fi restricționată în zonă.

Astfel în intervalul 13.05.2019 – 27.05.2019 s-a dispus închiderea circulației în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Drumul Dumitrei Vechi, Colibiței și Andrei Mureșanu.

De asemenea, în intervalul 27.05.2019 – 06.07.2019, circuația va fi restricționată, desfășurându-se alternativ, pe o bandă de circulație a trecerii la nivel cu calea ferată.

Din acest motiv, Primăria Bistrița roagă participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației.

7 bookmark
0 notes
396 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.