Din 15 martie, două noi centre de vaccinare ar putea fi deschise în județ – unul la Năsăud și altul la Prundu Bârgăului

 -  -  955


Începând cu data de 15 martie, două noi centre de vaccinare ar putea fi deschise în județul Bistrița-Năsăud, a anunțat joi seara prefectul Stelian Dolha.

Începând cu data de 15 martie ar trebui să intrăm cu două noi centre de vaccinare în județ – unul la Năsăud și unul la Prundu Bârgăului. Nu știu exact ce tip de vaccin se va administra în cele două centre, dar știu că o să le deschidem pentru că din 1 aprilie, conform planului național de vaccinare, se intră în etapa a III-a a campaniei de vaccinare”, a declarat joi seara prefectul Stelian Dolha, într-o emisiune de la Bex TV.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, dacă etapa a II-a a campaniei de vaccinare din județ se va încheia până la data de 15 martie, atunci se va putea intra în cea de-a III-a etapă începând cu această dată, dacă nu, atunci cea de-a III-a etapă va începe la data de 1 aprilie.

De la 1 aprilie cu certitudine va începe etapa a III-a”, a mai spus Stelian Dolha.

În ceea ce privește această etapă a campaniei de vaccinare, potrivit strategiei naționale de vaccinare, ea se adresează populației generale.

Reamintim că, începând cu data de 26 februarie, a demarat și procesul de vaccinare a personalului din unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud, acesta desfășurându-se în cadrul etapei a II-a a campaniei de vaccinare.

ACTUALIZARE

Deși joi seara prefectul Stelian Dolha a anunțat că noile centre de la Năsăud și Prundu Bârgăului vor fi deschise începând cu data de 15 martie, vineri dimineața, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a informat că această dată a fost devansată, cele două centre urmând să fie deschide mult mai repede, pe 1 martie.

0 notes
80 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *