Din 3 ianuarie se pot plăti taxele și impozitele locale pe anul 2023 la Bistrița! Vezi cum se fac plățile on-line!

 -  - 


Primăria municipiului Bistrița a anunțat că taxele locale fără debit (amenzi, taxe judiciare de timbru, taxe pentru carte de identitate etc.) se vor încasa începând cu data de 3 ianuarie 2023.

Impozitele și taxele locale cu debit (impozite / taxe clădiri, impozite / taxe pe teren, impozite mijloace de transport, taxe reclamă și publicitate etc.) se vor încasa începând cu data de 9 ianuarie 2023.

Contribuabilii trebuie să știe că plata impozitelor și taxelor cu debit poate fi făcută și online, accesând site-ul Primăriei municipiului Bistrița, secțiunea Servicii online.

În link-ul de mai jos, puteți vedea care sunt pașii de obținere a informațiilor. Practic, se accesează site-ul Primăriei Bistrița, secțiunea servicii on-line și astel se poate urmări traseul intern al documentelor solicitate.

Plata online cu card bancar se poate face în două moduri: direct pe site-ul Primăriei Bistrițța sau cu aplicația MobilePay Bistrița!

Mobile Pay, o aplicație utilă pentru plata taxelor și impozitelor!


Platfoma Primăriei este în plin proces de dezvoltare iar cetățenii pot obține date despre: taxe și impozite, parcări on-line, bugetare participativă, consultări sondaje, depunere petiții on-line, programări acte de identitate sau radiere vehicule.

Procesul de digitalizare îmbunătățește serviciile oferite de administrația locală dar în același timp oferă cetățenilor posibilitatea de a adresa petiții on-line, evitând deplasarea la ghișeu!

Vizualizări 239 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.