VIDEO savuros: Îi joacă-n PICIOARE! Radu Moldovan a apăsat pedala potrivită și proiectul pe turism a lui Doris e “pa și pusi!” Îl fac ei cum știu mai bine!

 -  -  11182

Doris Moldovan a depus un proiect de hotărâre în Consiliul Județean pentru realizarea unei hărți on-line cu obiectivele de interes județean.

Obiectivul principal îl constituie conștientizarea existenței obiectivelor turistice, promovarea lor și realizarea unui cadru în care acestea împreună cu infrastructura și serviciile din imediata apropiere să fie evaluate pentru a avea o imagine reală, premergătoare unei strategii de branding de județ. În tot județul, 765 de monumente istorice erau în evidență în anul 2012: situri arheologice, biserici , mănăstiri, castele, cetăți. Acest patrimoniu necesită o valorificare și o promovare potrivit diversității și bogăției sale.

Vezi proiectul inițiat de Doris: HARTA online a obiectivelor turistice

Consilierii PSD au respins proiectul inițiat de Doris Moldovan, după câteva ironii ale președintelui Consiliului Județean.

 

 

 

 

 

 

Comisia de URBANISM condusă de Monica Săsărman a dat aviz negativ acestui proiect, în timp ce comisia economică (cu președinte PSD) a avizat pozitiv.  Acest lucru a stârnit ironia președintelui. Colega de partid a lui Doris în calitate de președinte al comisiei de urbanism a explicat că NU președintele de comisie a respins proiectul, ci majoritatea membrilor care fac parte dn această comisie.

 

 

Directorul Direcției de Dezvoltare-Turism, Alexandru Toniuc a explicat că ideile lui Doris Moldovan vor fi preluate în strategia de BRAND a județului, proiect pentru care există finanțare și care, printre altele prevede realizarea unei hărți cu obiectivele de interes turistic.

 

 

 

 

 

 

 

 

Într-un final, Radu Moldovan a supus la vot inițiativa lui Doris Moldovan, iar după câteva bâjbâieli, consilierii P.S.D au votat în unanimitate ÎMPOTRIVA acestui proiect care a întrunit doar 8 voturi “pentru.”

 Citiți și: 

vv-copy-800x400Se bagă pe TURISM! Doris Moldovan vrea o HARTĂ on-line pentru obiectivele turistice din județ!

https://www.ziardebistrita.ro/doris-se-baga-pe-turism/

 

1 notes
307 views
bookmark icon

One thought on “VIDEO savuros: Îi joacă-n PICIOARE! Radu Moldovan a apăsat pedala potrivită și proiectul pe turism a lui Doris e “pa și pusi!” Îl fac ei cum știu mai bine!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *