Ultimele noutati

Din canci biștari! Șanse minime pentru bani de la Guvern pe Aqualand-ul lui Crețu: Sevil Shhaideh “prioritizăm toate investițiile: începem cu apa, drumurile, șoala, dispensarul. Investiții publice care NU reprezintă servicii minime de bază, le terminăm după ce terminăm toate aceste servicii !”

Sevil Shhaideh a fost astăzi la Bistrița și  avut o întâlnire cu primarii din întreg județul. Întrebat depre proiectul Aqualand, ministrul Dezvoltării a explicat că prin PNDL au prioritate proiectele de infrasturctură, apă-canal.

Ovidiu Crețu i-a dezarmat pe consilierii locali acum o săptămână când a afirmat că va realiza Aqualand-ul cu bani de la Ministerul Dezvoltării. Studiul de fezabilitate al Aquapark-ului a fost aprobat de consilierii locali și estimează construcția complexului la 6,5 milioane euro fără TVA. Termen de realizare pentru execuție: 2.5 ani.

 

qa3

qa11

 

 

 

 

 

 

Primarul Crețu, ABSENT de la discuțiile cu Sevil Shhaideh, salvarea sa de pân-acum. Mesajul stilizat: prin PNDL se fac rețele de apă-canal-drumuri și-apooooi distracția!

 

“Rugămintea mea către toți primarii și către toți reprezentanșii din sală este să ne concentrăm pe serviciile de bază: apa, canalizarea… domnu’ președinte are în coordonare master-planul de apă, canalizare. Haideți să finalizăm serviciile de bază… dacă serviciile de bază sunt realizate, NU văd de ce nu ne-am putea concentra pe obiectivele turistice. Am rugat și am susținut și viziunea președintelui Consiliului Județean în sensul de a prioritiza toate investițiile… începem cu apa, drumurile, școala, dispensarul… astfel încât investiții publice care NU reprezintă servicii minime de bază să le terminăm după ce terminăm toate aceste servicii” a completat Ministrul Dezvoltării!

t2

t6

 

 

 

 

 

 

Conform documentațiilor, în zona Dealului Cocoș vor fi amenajate bazine de înot care să funcţioneze pe timpul verii. Astfel, vor fi construite un bazin de înot cu dimensiunea de 50 x 25 m pentru adulţi, piscine şi bazine pentru copii şi adulţi cu suprafaţa totală de minim 1.000 mp, jacuzi pentru 30 persoane;servicii spa, tobogane interioare care au legătură cu exteriorul, salon de jocuri (popicărie/bowling, biliard, tenis de masă); duşuri.

În aceste condiții, dacă vrea să finalizeze investiția, primarul Ovidiu Crețu se vede nevoit să aplice planul A: împrumut din bancă pentru realizare Aquapark-ului estimat la 6.5 milioane de euro fără TVA.

Citiți și: 
qa1 - CopyVIDEO: Crețu iese la atac și le arată “dușmanilor” Aquapark-ul! Filmuleț de prezentare cu investiția care îți ia ochiul și îndatorează bugetul! Urmează un nou credit de minim 5 milioane de euro!
Comentarii

  • Pacat ca nu a participat si primarul Cretu… sau poate nu a vrut sa participe! El spunea ca asfaltul nu e o investitie. “Trompetele” de serviciu ne explica ritmul infernal de asfaltare pe an de 11 strazi: nu stim daca e mult sau putin….. poate daca ne-ar spune in cati ani se vor termina ar fi mai expliciti! Dar nu ar mai da bine!

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Traiasca MARCEL BERBECAR , ca bine -o zis !

  • Adrian Florin Chereji

    Abordarea dnei Shaidehh este cea corectă.
    Dar sunt destui fuduli pe lumea asta, au ceoarecii rupți în cur dar iau împrumut să își cumpere clop cu pană de păun! (Citat din prietenul meu Marcel Berbecar).

Caricatură

Ziar de Bistrita