Din cauza alcoolului, un șofer a ajuns cu mașina într-un șanț

 -  -  950Un șofer aflat sub influența alcoolului a provocat un accidnet rutier pe raza localității Buduș. Oamenii legii au constatat că șoferul consumase băuturi alcoolice.

”La data de 25 iulie, cu ocazia activităților preventive desfășurate, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au sesizat faptul că pe drumul național 173C, pe raza localității Buduș, a avut loc un accident soldat doar cu pagube materiale, însă conducătorul auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a pierdut controlul direcției de deplasare și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La fața locului, polițiștii de la Rutieră l-au identificat pe conducătorul auto ca fiind un bărbat de 48 de ani, din Bistrița, iar în urma testării  cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,78 mg/l alcool în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.  

0 notes
75 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net