Din cauza pandemiei, ediția din acest an a Târgului de Purici se amână

 -  -  986


Ediția a VIII-a a Târgului de Purici, eveniment care ar fi trebuit să aibă loc luna aceasta, se amână, au anunțat reprezentanții Clubului Lions Bistrița.

Potrivit organizatorilor, motivul care a stat la baza deciziei de amânare a târgului este situația pandemică actuală.

Dragi urmăritori, voluntari și susținători ai târgului, din cauza acestei pandemii care își face de cap, după consultarea între noi, dar și cu factori de specialitate, am luat decizia de a nu deschide în acest an porțile celei de a VIII-a ediții. Speranță noastră este să o putem face în primăvara viitoare, sub auspicii mult mai fericite”, au transmis organizatorii printr-un mesaj postat pe Facebook.

Reprezentanții Clubului Lions Bistrița precizează că, deși târgul se amână, se primesc în continuare donații.

Însă pentru a putea realiza o ediție reușită, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, al bistrițenilor, de la care așteptam donații: obiecte de artă, tablouri, porţelanuri, articole sportive (schiuri, biciclete, trotinete, etc), cărţi, rechizite şcolare, jocuri, vinyl-uri, casete, gablonţuri şi bijuterii, articole pentru Crăciun, veselă și alte articole pentru bucătărie, decorațiuni pentru casă şi grădină, sau mic mobilier. Dați o nouă viață lucrurilor pe care nu le folosiți, poate altcineva are nevoie de ele cu adevărat!”, mai adaugă sursa citată.

Astfel, cei care doresc să doneze produse din categoriile specificate mai sus pot face acest lucru după următorul program:

  • Luni – Vineri, între orele 11:00 – 16:00, Bistrița, strada Nicolae Titulescu, nr. 21, la Sediul AFI Profamilia – tel. 0263 233.101.
  • Marți și Joi, între orele 17:00 – 19:00, Bistriță, strada Nicolae Titulescu, nr. 7, tel: 0744 598 760 și 0744 474 920.
0 notes
111 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *