Din martie, proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducerea se va susține și sâmbăta

 -  -  1150


Începând cu luna martie, examinarea practică a candidaților care vor să obțină permisul de conducere va fi făcută și în două dintre zilele de sâmbătă ale fiecărei luni, a anunțat prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

”A fost introdusă deja programarea online pentru toate operațiunile privind permisele de conducere. De asemenea, pentru cele două sâmbete ale lunii avem deja date, astfel că începem încă din luna martie examinarea candidaților și în cele două zile de sâmbătă. Avem programul și pentru proba teoretică. Aceasta va fi susținută joia, de la 08:30 la 17:30. Deja s-a vorbit cu școlile de șoferi, să nu vină toate deodată, ci pe baza de programare”, a declarat Stelian Dolha.

”E un lucru care trebuia făcut de prea multă vreme. Dar măcar am reușit acum să îl demarăm”, a mai completat Dolha.

Întrebat care sunt ultimele noutăți cu privire la clădirea care ar urma să fie construită pe strada Grănicerilor, o clădire în care să funcționeze toate serviciile publice comunitare, prefectul a spus că nu are momentan vești despre acest proiect, însă a dat asigurări că va purta discuții din acest punct de vedere, întrucât proiectul este unul foarte bun.

Proiectul e într-o fază incipientă. Vă spun sincer. Nu aș merge atât de mult pe clădirea asta. Nu pentru că nu e o idee bună, e foarte bună, dar asta va fi făcută în câțiva ani. Problema trebuie rezolvată acum. Cum o rezolvăm acum? Varianta cea mai bună ar fi închirierea imediată a unei clădiri, dar astăzi avem nevoie de personal, de fluidizarea imediată a tot ce înseamnă ghișeele noastre.  Totuși, până vom avea clădirea respectivă pentru care vom face toate demersurile, varianta închirierii unui spațiu va fi mult mai oportună”, a mai spus Dolha.

0 notes
275 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *