Din toamnă, asfalt nou și pe DJ 154B – Monor – Gledin – Vătava

 -  -  2976Până în toamna acestui an, încă un tronson de drum județean (DJ 154B – Monor – Gledin – Vătava) va fi asfaltat, dă asigurări președinte Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

”Lucrările de asfaltare sunt în plină desfășurare, iar din 15 septembrie, se va merge pe drum ca-n palmă și pe DJ 154B – Monor, până la limita cu județul Mureș. O investiție realizată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care va cuprinde de la execuția terasamentelor, scurgerea apelor, structură rutieră, amenajarea drumurilor laterale, ziduri de sprijin, până la poduri și podețe”, a declarat Emil Radu Moldovan.

✅ Lucrările de asfaltare sunt în plină desfășurare, iar din 15 septembrie, se va merge pe drum ca-n palmă și pe DJ 154B- Monor, până la limita cu județul Mureș. 🟩🟪 O investiție realizată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care va cuprinde, de la execuția terasamentelor, scurgerea apelor, structură rutieră, amenajarea drumurilor laterale, ziduri de sprijin, până la poduri și podețe.🟢🟣 Continuăm să #NeȚinemDeCuvânt și de muncă, ducând județul #PeDrumBun!

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Luni, 10 august 2020

Contractul de proiectare și execuție a lucrărilor a fost semnat la finele anului trecut, investiția fiind de circa 10 milioane de lei, adică mai bine de 2 milioane de euro. În urma licitației, câștigătoare a fost desemnată asocierea dintre Transilvania Grand Construct (lider), Aqua Parc SRL și Someș Top Grup (proiectare).

Investiția este asigurată cu fonduri din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

2 notes
101 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *