FOTO: DIPȘA: Mașină intrată într-un stâlp, o victimă încarcerată

 -  -  1353


 

 

 

Un accident rutier s-a produs luni, în jurul prânzului, în localitatea Dipsa. Din primele informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, un autoturism a intrat într-un stâlp.

Se pare că în urma impactului o persoană a rămas încarcerată în autoturism.

Spre locul accidentului au fost direcționate un echipaj de pompieri cu autospecială de descarcerare de la Punctul de Lucru Lechința și un echipaj SMURD  de terapie intensivă mobilă.

La fața locului intervin și polițiștii bistrițeni care efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Victima accidentului rutier a fost o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani. Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, aceasta a fost găsită blocată în autoturism.

”A fost evacuată rapid de către pompierii militari de la Punctul de lucru Lechința și predată echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă. Este conștientă, cooperantă, prezintă traumatism craniocerebral și o suspiciune de factură. Este stabilizată și urmează să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU B-N.

ACTUALIZARE 2

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, din verificările efectuate la fața locului a rezultat că mașina a intra-un într-un cap de pod și nu într-un stâlp așa cum se anunțase inițial.

”Conform primelor verificări, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că pe drumul național 15A, în localitatea Dipșa, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Lechința, care conducea un autoturism pe direcția de mers Teaca- Bistrița, într-o curbă spre dreapta a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, iar ulterior a intrat in coliziune cu un cap de pod”, a declarat Crins Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, șoferița a fost rănită ușor, fiind transportată la spital. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

FOTO: IPJ B-N

0 notes
478 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *