Direcția 5 cântă la Bistrița! Turneul Național “Povestea Noastră – 30 de ani!”

 -  -  1035


Direcția 5 va cânta a Bistrița! Concertul va avea loc în 5 februarie, la Casa de Cultură!

Prima parte a turneului se va desfășura în perioada februarie – mai. Formația va susține 50 de concerte în diferite orașe din România.

directia 5 bistrita

directia 5 bistrita

directia 5 bistrita

“Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: “POVESTEA NOASTRĂ”. În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi.” – susțin reprezentanții formației Direcția 5.

 

Pe 2 februarie începe TURNEUL NAȚIONAL DIRECȚIA 5 "POVESTEA NOASTRĂ" – 30 de ani!BILETE și programul turneului: https://www.iabilet.ro/cauta/?q=directia+5 P.S: Vom reveni cu datele următoarelor orașe din cadrul turneului, inclusiv București! Urmăriți calendarul nostru de concerte, aici pe facebook!

Publicată de Directia 5 pe Sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Bilete se pot cumpăra on-line de la adresa: https://m.iabilet.ro/cauta/?q=Directia+5&fbclid=IwAR1FCOpTd7qc9g5GzPUXQkE8At5mpKU-au_pQNMYhJ07uZAOUUXr2eIv4EI
.

0 notes
160 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *