Direcția de Servicii Publice Bistrița vinde deșeuri feroase și neferoase care aparțin fostei centrale de producere a energiei termice

 -  - 


Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița organizează licitație publică cu strigare pentru vânzarea unor bunuri scoase din funcțiune, constând în deșeuri feroase și neferoase care aparțin fostei centrale de producere a energiei termice de pe strada Zefirului.

Licitația va avea loc în data de 28 aprilie 2022, ora 11:00, la sediul Direcției Servicii Publice de pe strada Liviu Rebreanu nr. 2- 4.

Documentația de atribuire și informații suplimentare privind bunurile scoase la vânzare se pot obține începând cu data apariției anunțului de la sediul Direcției Servicii Publice, Compartiment  financiar- contabil, telefon 0263/236445.

Prețul de pornire a licitației este de 854.500 lei. Cota de cheltuieli de participare este de 500 lei.

Documentele de participare la licitatia de vanzare a deseurilor feroase si neferoase se primesc cu cel mult 5 zile înaintea datei stabilite pentru organizarea licitației.

În luna februarie a acestui an, Consiliul Local Bistrița și-a dat acceptul pentru un proiect de hotărâre care viza aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al municipiului Bistriţa a construcțiilor aferente fostei centrale de producere energie termică de pe strada Zefirului, ca urmare a dezafectării de la utilitatea publică. 

Prin proiect s-a propus demolarea următoarelor construcții: sediu administrativ și ateliere, hală mașini ateliere și mai multe anexe – păcură, tratare apă, combustibil, stație de pompare -, coș de fum din beton armat (120 m înălțime), linie pentru aprovizionare cu păcură, drumuri și platforme din beton, rezervoare de păcură, instalații și motoare eferente centralei termice, cazane de abur. Valoarea totală de inventar a acestor construcții este de peste 1,5 milioane lei.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.