Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud derulează mai multe proiecte adresate tinerilor

 -  -  1062


Până la sfârşitul anului 2021, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud derulează mai multe proiecte adresate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani. Aceștia sunt așteptați să se înscrie pentru a participa la diverse activităţi de creaţie, de muncă în echipă şi divertisment, ateliere de lucru, concursuri şi campanii.

Astfel, până la sfârșitul acestui an, se vor desfășura urmăroarele proiecte:

  • Art Terapie “Up not Down”
  • Concurs propuneri proiecte pentru tineri
  • Dezvoltarea tinerilor prin cunoaşterea naturii
  • Informarea, consilierea şi orientarea în carieră a elevilor bistriţeni,
  • Creează dăruieşte şi eşti mai fericit!
  • Sănătate prin mişcare!
  • Eco-Natura.

”Acţiunile se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani şi constau în activităţi de creaţie, de muncă în echipă şi divertisment, ateliere de lucru, concursuri şi campanii. Prin aceste proiecte urmărim ca tinerii implicaţi să aibă o mai bună dezvoltare social-afectivă, fizică şi cognitivă, o imagine de sine îmbunătăţită. De asemenea, dorim să atragem cât mai mulţi tineri în activităţi de petrecere a timpului liber prin: valorificarea tradiţiilor şi obiceiurilor în viaţa culturală, muzică, dans şi arte plastice, crearea de mecanisme de promovare a activităţilor şi proiectelor derulate de organizaţiile neguvernamentale de şi pentru tineret în rândul comunităţii”, precizează directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, Annamaria Antal.

Toţi cei interesaţi să participe la cel puţin unul din proiectele de mai sus pot să îi contacteze pe reprezentanții Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud la numărul de telefon 0735 854 296 sau la adresa strada Parcului nr.1, Bistriţa – Compartimentul de Tineret.

0 notes
187 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *