Distracție și la Năsăud, de Ziua Copilului

 -  -  1000


Primăria orașului Năsăud, în parteneriat cu Casa de Cultură Liviu Rebreanu Năsăud, a organizat marți, de 1 iunie, un eveniment dedicat copiilor.

Evenimentul, pregătit special pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, s-a desfășurat în zona stadionului din oraș.

Prezenți în număr mare la eveniment, copiii, care au venit însoțiți de părinți sau bunici, au fost întâmpinați de personaje Disney și au avut parte de multe surprize pregătite de organizatori.

”Dragi copii, dragi părinți, astăzi este o zi minunată. Sperăm că vremea va ține cu noi și nu ne va opri din a îi sărbători pe cei mici. Primăria orașului Năsăud, împreună cu Consiliul Local Năsăud și Casa de Cultură Liviu Rebreanu și cu sprijinul unor sponsori, a pregătit multe surprize. Dragi părinți, vă mulțumesc că ați ales să fiți alături de noi și să sărbătorim împreună acest eveniment de 1 iunie. Dragi copii, avem surprize pentru voi. Personajele Disney vă așteaptă și vă urmăm ”La mulți ani!””, le-a transmis primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin, celor prezenți.

În România şi în alte aproximativ 50 de ţări din lume, Ziua Copilului este sărbătorită la data de 1 iunie. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în alte peste 100 de state.

Ziua Internațională a Copilului este sărbătoare legală în România, președintele Klaus Iohannis semnând, la data de 16 noiembrie 2016, decretul privind promulgarea legii prin care a fost modificat Codul Muncii prin declararea zilei de 1 iunie drept zi legală în care nu se lucrează.

FOTO: Radu Sîrbu – Mesager24.ro

0 notes
125 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *