Doi adulți și un copil, la spital după ce au fost implicați într-un accident produs în localitatea Teaca

 -  -  1001


Trei persoane, printre care și un copil de nici doi ani, au fost transportate joi dimineața la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, acestea fiind implicate într-un accident rutier produs pe raza localității Teaca.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs în jurul orei 07:00, când autoturismul în care cele trei persoane se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului a intervenit modulul SMURD de la Punctul de Lucru Lechința, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Potrivit salvatorilor, în accident a fost implicată o familie formată din mamă, tată și un copilaș.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 3 victime, doi adulți și un minor (copil sub 2 ani). Tatăl a fost preluat de echipajul SAJ BN, iar mama și copilul au fost preluați de echipajul de prim ajutor SMURD. Victimele au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTUALIZARE

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la accidentul de circulație produs pe Drumul Național 15A, pe raza localității Teaca.

A fost implicat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 32 de ani, din Figa. În urma accidentului, conducătoarea auto și doi pasageri au fost răniți și transportați la spital. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvântul al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

FOTO: arhivă

0 notes
126 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *