Doi bărbați, cercetați de polițiști pentru violență în familie; unul riscă să ajungă după gratii

 -  -  1025


Un bărbat din Negrilești, care este cercetat pentru violență în familie, amenințare și nerespectarea ordinului de protecție, a fost reținut pentru 24 de ore și riscă să ajungă în spatele gratiilor. Un alt bărbat care și-a agrest soția s-a ales cu dosar penal.

La data de 30 mai, bărbatul de 46 de ani a sesizat că este alungat de acasă de către soție. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în noaptea de 29/30 mai, din cauza consumului de alcool, bărbatul ar fi provocat scandal, și-ar fi alungat soția din locuința comună, iar în dimineața de 30 mai, ar fi amenințat-o. În urma evaluării situației, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru amenințare. Totodată, în luna martie 2021, acesta și-ar mai fi agresat soția, și ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În aceste condiții, polițiștii Secției 5 Poliției Rurală Petru-Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea arestării preventive.

Cercetările sunt continuate pentru tragerea la răspundere a persoanei vinovate.

Totodată, la finalul săptămânii trecute, polițiștii au mai întocmit un dosar penal tot pentru violență în familie.

”La data de 28 mai, o femeie de 46 de ani care se afla la domiciliu ei din Bistrița, împreună cu soțul ei, a solicitat sprijinul polițiștilor prin 112, fiind agresată de către acesta. În urma celor constatate la fața locului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Drobeta-Turnu Severin. Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au întocmit un dosar penal, iar cercetările  continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

0 notes
150 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *