Doi bărbați din Reteag, reținuți în urma unor percheziții efectuate în Bistrița-Năsăud și în Cluj

 -  -  1041


Două persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni au fost reținute pentru 24 de ore, în urma unor percheziții desfășurate de polițiști în județele Bistrița-Năsăud și Cluj.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat, înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte care fac obiectul unui dosar penal, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean.

”Din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, începând din anul 2019 și până în prezent, doi bărbați de 23 și 58 de ani din Reteag ar fi falsificat mai multe contracte de înstrăinare/dobândire a unor autoturisme pe care ulterior le-ar fi vândut, cumpărătorii fiind puși în imposibilitatea de a le transcrie. Totodată, pe parcursul anului 2019, ar fi indus în eroare o persoană care, în schimbul promisiunii unui loc de muncă în străinătate, le-ar fi înmânat suma de 900 de lei. De asemenea, cei doi sunt bănuiți de comiterea unor furturi, bunurile fiind recuperate și restituite păgubiților”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

La percheziții au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor înscrisuri, printre care și contracte de înstrăinare-dobândire despre care există indicii că sunt falsificate, telefoane mobile, cartele telefonice, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma probatoriului administrat, față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

La activități au participat și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud.

1364190cookie-checkDoi bărbați din Reteag, reținuți în urma unor percheziții efectuate în Bistrița-Năsăud și în Cluj
0 notes
166 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.