Doi bărbați și-au pierdut viața în timp ce se aflau într-o pădure din comuna Parva

 -  -  1086


Doi bărbați care se aflau într-o pădure de pe raza comunei Parva și-au pierdut viața, vineri, după ce au fost loviți de un copac, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, aceștia efectuând cercetări pentru a stabili circumstanțele în care cei doi bărbați au decedat.

Astfel, oamenii legii au stabilit că ”cei doi bărbați, de 46, respectiv 65 de ani, ambii din Parva, în timp ce tăiau material lemnos, fără drept, au fost surprinși și răniți de un arbore”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Victimele au fost găsite în stare de inconștiență, în zonă fiind direcționate mai multe echipaje medicale, însă medicii care au ajuns la fața locului au constatat că victimele prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul la locul solicitării.

Cadavrele bărbaților au fost transportate la spital în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii au deschis dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă și tăiere ilegală de arbori și continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor producerii faptelor.

1401890cookie-checkDoi bărbați și-au pierdut viața în timp ce se aflau într-o pădure din comuna Parva
0 notes
211 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.