Doi bărbați și o femeie, ultimele decese înregistrate în Bistrița-Năsăud ca urmare a infectării cu noul coronavirus

 -  -  1021În județul Bistrița-Năsăud, numărul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns la 82, după ce în ultimele zile au mai fost înregistrate încă trei decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus.

Potrivit informațiilor furnizate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, au mai decedat doi bărbați, de 52 și 64 ani, și o femeie de 73 de ani.

Astfel, a mai decedat un bărbat în vârstă de 52 de ani. Pacientul a fost internat la data de 20 august în secția Boli Infecțioase (insuficiență respiratorie, pneumonie interstițială), fiind transferat în aceeași zi în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a decedat în 25 august. Acesta nu se afla în evidențe medicale cu alte afecțiuni.

Totodată, a mai fost înregistrat și decesul unui bărbat de 64 de ani, care a fost internat în 9 august pe secția Boli Infecțioase (insuficiență respiratorie, pneumonie), transferat în 10 august în ATI, unde a decedat în 25 august. Nici acest pacient nu suferea de alte afecțiuni.

De asemenea, și o femeie de 73 de ani a fost răpusă de COVID-19. Aceasta a fost internată la data de 20 august în secția Boli Infecțioase (insuficiență respiratorie, pneumonie), fiind transferată în 21 august în secția ATI, unde a decedat în 25 august. Femeia suferea și de ciroză hepatică, cu virus C.

Toate cele trei decese au survenit pe fondul complicațiilor determinate de infectarea pacientilor cu noul coronavirus. 

Bilanțul deceselor în Bistrița-Năsăud a ajuns la 82.

0 notes
146 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *