Doi bunici, salvați la timp din casa care le-a fost cuprinsă de flăcări

 -  -  1170


Un coș de fum de la o casă din municipiul Bistrița s-a aprins în noaptea de Crăciun, jandarmii fiind cei care au sesizat incendiul și au solicitat intervenția unor echipaje de pompieri. Două persoane vârstnice au fost salvate la timp din imobilul în care a izbucnit incendiul.

În noaptea de Crăciun, o casă ar fi ars dacă acest lucru nu ar fi fost sesizat de către jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil, care se aflau într-o acțiune de patrulare în zona Subcetate. Aceștia au observat că ieșea fum de sub acoperiș și scântei pe coșul de evauare și au solicitat imediat intervenția pompierilor la fața locului”, precizează Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Jandarmii i-au trezit pe proprietari, doi bunici de circa 70 de ani, și au încercat limitarea extinderii incendiului, astfel fiind limitate pagubele produse.

La fața locului au intervenit și pompierii din cadrul Detașamentului Bistrița, care au constatat că incendiul se manifesta în jurul hornului. Incendiul a fost localizat și lichidat.

0 notes
295 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *