Doi medici rezidenți în specialitatea Anestezie-Terapie Intensivă se vor alătura echipei de la SJU Bistrița

 -  -  998


În urma demersurilor făcute de conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Bistrița, doi medici rezidenți în specialitatea Anestezie-Terapie Intensivă se vor alătura echipei din Secția ATI a unității medicale.

Având în vedere evoluția contextului epidemiologic actual și ținând cont de deficitul de medici în specialitatea ATI, conducerea SJU Bistrița a solicitat Direcției de Sănătate Publică (DSP) Bistrița-Năsăud detașarea a doi medici rezidenți anul III în specialitatea ATI, pentru a acorda sprijin echipei medicale din Secția ATI a spitalului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unității medicale, Camelia Strungari, în cursul zilei de astăzi, 26 noiembrie, DSP Bistrița-Năsăud a transmis spitalului un ordin al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat dr. Raed Arafat, cu privire la detașarea celor doi medici pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 noiembrie.

Astfel, dr. Dodane Ioana Maria și dr. Dodane Justin Gilles Henri – de la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca – se vor alătura echipei de medici din Secția ATI a SJU Bistrița.

Reamintim că Spitalul Județean de Urgență Bistrița este spital suport Covid-19 din luna martie 2020, deservind întreg județul Bistrița-Năsăud și chiar și județele învecinate.

0 notes
123 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *