Doi tineri, reținuți pentru 24 de ore după ce i-ar fi furat unui bătrân două telefoane mobile și circa 400 de euro

 -  -  1089


Doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din Bistrița-Năsăud, aceștia fiind bănuiți că i-ar fi furat unui bătrân două telefoane mobile și circa 400 de euro.

”La data de 22 iulie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat două persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat pe raza localității Viile Tecii. În fapt, la data de 14 iulie, de la locuința unui bărbat de 68 de ani din Viile Tecii au fost sustrase două telefoane mobile și suma de 400 de euro, fiind cauzat un prejudiciu total de aproximativ 800 de euro. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistriţa au fost identificaţi doi tineri de 26 și 20 de ani din Găujani, județul Giurgiu respectiv Viile Teci, bănuiți de comiterea infracțiunii cercetate”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Față de cei doi tineri, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii au reușit recuperarea celor două telefoane mobile sustrase, cercetările continuând pentru documentarea în întregime a faptei.

0 notes
214 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *