SCANDAL în PSD, la nivel județean? Doina Pană vs. Radu Moldovan! Jurnaliștii de la Evenimentul Zilei sugerează că Radu Moldovan ar fi părtaș la otrăvirea Doinei Pană! Conspirație sau Aberație?

 -  -  74963


 

Evenimentul Zilei a publicat un interviu incendiar în care este menționat și Emil Radu Moldovan, șeful PSD Bistrița- Năsăud. Doina Pană susține că a fost otrăvită cu mercur iar principalul suspect este șeful său de cabinet de la acea vreme, Felicia Szucs, fost-jurnalist.

Radu Moldovan IMPLICAT în scandaul otrăvirii?

Jurnaliștii de la Evenimentul Zilei mai aduc în discuție un nume cu greutate și sugerează că Radu Moldovan, șeful PSD de Bistrița – Năsăud, NU este străin de otrăvirea Doinei Pană și fac o paralelă între conexiunile lui Radu Moldovan cu Emil Iugan (șeful de la MIS Grup fiind numit cetățean de onoare al județului chiar de către Radu Moldovan). Milionarul Iugan ar fi fost deranjat de Codul Silvic pe care Doina Pană și-l asumă direct ca o mare realizare ce a deranja Mafia Lemnului.

 

PSD-ul NU ia- dat loc eligibil la europarlamentare și Doina Pană aruncă vestea  otrăvirii! Se ferește să atace direct, dar scandalul poate lua altă direcție!

Doina Pană nu a prins un loc eligibil pentru europarlamentare și este abia pe locul 15. Pe final de carieră și fără sprijin direct din partea lui Radu Molodvan, Doina Pană scoate la iveală un subiect delicat și susține că a fost otrăvită de mafia lemnului.

 

Felicia Szucs a fost șeful de cabinet al Minstrului Pădurilor! Doina Pană sugerează că fosta jurnalistă este suspectată de otrăvire!

” O altă bistrițeancă „de încredere” din echipa Doinei Pană a fost șeful ei de cabinet, Maria-Felicia Szucs care și ea are legături cu președintele CJ Bistrița, Radu Moldovan. Acesta a încheiat contracte de media, prin CJ și instituțiile subordonate, cu firmele de media ale Mariei-Felicia Szucs. Aceasta este acționar unic și respectiv majoritar (90%) în următoarele firme de comunicare: Media Comunication SRL și Agenția de imagine SRL.

În timpul alegerilor din 2016, Maria-Felicia Szucs a făcut campanie pentru PSD în Bistrița și apoi a devenit un om foarte important în mai multe Ministere ale Guvernelor Grindeanu și respectiv Tudose: consilier Cabinet Secretar de Stat la Ministerul Turismului în 2018, Consilier Cabinet Secretar de Stat al lui Istrate Ștețco la Ministerul Apelor și Pădurilor în 2018, Director de Cabinet Ministerial la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni în 2018, șefă de cabinet a Ministrului Doina Pană în 2017, Consilier Personal al Ministrului Turismului, Mircea-Titus Dobre în 2016-2017, Consilier Cabinet Ministru delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură în 2014-2015.” – arată jurnaliștii de la Evenimentul Zilei.

Conform declarației de avere, Felicia Szucs a încasat dividende de la firma sa, Agenția de Imagine în valoare de 180.000 de lei (40.000 de euro).

 

Baronul Radu Moldovan încearcă să scape de SCANDALUL otrăvirii!

Plângerea a fost depusă la DIICOT de aproape 1 an și abia acum, Doina Pană croșetează un caz complicat, ce poate aduce prejudicii de imagine PSD-ului!

Radu Moldovan NU a fost menționat de Doina Pană și informația privind implicarea președintelui Consiliului Județean în scandal a fost lansată de Evenimentul Zilei, pe surse.


Radu Moldovan a anunțat o conferință de presă care va avea loc miercuri, 15 mai, la ora 12. Rămâne de văzut dacă Radu Moldovan va reuși să dezmintă aceste atacuri de campanie și să se debaraseze  de scandalul otrăvirii. De cealaltă parte, Doina Pană este suspect de rezervată în acest caz scos la iveală fix în campania electorală.

Citiți AICI interviul integral publicat de Evenimentu Zilei

Cel mai mare tăietor de păduri, Emil Iugan de la MIS Grup e propus cetățean de onoare al județului! Oare pentru ce merite deosebite?

 

7 notes
4088 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *