Stelian Dolha lansează și el un atac spre Radu Moldovan președintele C.J care a stat la cutie și NU s-a expus în timpul scandalului “pe gunoaie”: “Faci pe naivul. Și te ascunzi în spatele unui Consiliu Director!”

Pe final de mandat, Stelian Dolha îl critică pe Radu Moldovan pentru modul în care l-a promovat pe noul director al A.D.I Deșeuri! Practic, Pavel Plăian a fost numit director de către Consiliul Director din care făceau parte de drept: Radu Moldovan, Iustin Muntean (primarul PSD din Teaca) și (Mircea Romocea primarul PSD de Năsăud.)

cca1Pavel Plăian și-a depus intenția de a fi angajat în cadrul aparatului tehnic, dar a fost promovat director în urma unui interviu care avut loc în aceeași zi. Dragomir Câmpan, fostul director al ADI Deșeuri și-ar fi manifestat intenția de a renunța la funcție și s-a retras pe o poziție inferioară, în cadrul Asociației.

Dolha a postat un mesaj dur la adresa președintelui Consiliului Județean, care a impus un tânăr e  o funcție extrem de grea!

 

 

 

 

Iată mesajul lui Dolha, către Radu Modovan!

 

dd2-400 “Să înțeleg că la ADI Deșeuri posturile de director se dau pe principiul: ”primul venit, primul servit”? Adică cine e mai rapid cu CV-ul sau cine se nimerește în ziua vacantării postului de director executiv, acela primește job-ul? Doar așa s-ar traduce misterioasa numire a noului executiv de la ADI în litera comunicatului de presă pe care tot ei, cei din Consiliul Director al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud l-au trimis astăzi.

Acolo scrie că tânărul nou numit ar fi aplicat pentru un post în ”aparatul tehnic al asociației”. Nu doar că i-au aprobat cererea, dar l-au uns și director. Doar pentru că nu aveau pe cine numi? Pentru că în ziua aceea, 28 septembrie erau doar două cereri: una de demisie-transfer a directorului Dragomir Câmpan și solicitarea însoțită de un cv al tânărului, conform aceluiași comunicat.

Păi dacă e așa de simplu să ajungi angajat pe la ADI-uri și nu oricum, ci chiar în fruntea ierarhiei atunci ar trebui să le spunem tinerilor să asalteze Consiliul Județean și ADI cu cv-uri, că totul e transparent: un cv, un interviu pe repede-înainte și gata angajarea.

x665-800x4001-300x150Înțeleg că adevărul e greu de digerat și e din ce în ce mai greu de fardat.Cum să spui că ai numit un tânăr fără experiență, din pepiniera PSD, într-o asemenea poziție de răspundere? Și într-un moment când criza e departe de a fi trecut? Faci pe naivul. Și te ascunzi în spatele unui Consiliu Director.”Caricatură

Ziar de Bistrita