Dolha: Să terminăm cu risipa banului public!

Să terminăm cu risipa banului public!

Stelian Dolha este candidatul PNL pentru Primăria Bistrița și împreună cu echipa sa propune o administrație bazată pe comunicare continuă. Actuala adminisrație e pusă în corzi pentru modul în care se realizează investițiile, pentru lipsa grădinițelor și a creșelor, împrumuturile pentru o pârtie de schi la soare sau pentru banii aruncați pe sisteme de sonorizare și cuști de veveriță.

veve5

 

 

 

 

 

 

 

“Bistrița e un oraș cu o administrație care îi risipește resursele. Are bani să construiască grădinițe, dar plătește zeci de mii de euro anual pe chiriile pentru câteva unități preșcolare.
erw Găsește bani pentru a echipa sala de ședințe cu un alt sistem audio –video de 170.000 de euro, cât costă o vilă de lux, dar nu e în stare să construiască măcar o creșă în plus, deși pe listele de așteptare sunt acum copii pentru două creșe. A angajat în numele municipalității un credit de 4 milioane de euro, care ne împovărează pe 10 ani pentru o pârtie de schi într-o zonă fără zăpadă. Și lista poate continua. Care familie și-ar gestiona bugetul cu atâta iresponsabilitate? Care companie ar accepta să-și gestioneze bugetul în felul acesta, riscând falimentul cu bună știință ? Atunci de ce Bistriței, pe banii noștri, ai contribuabililor i se aplică un asemenea tratament?


Cum ar trebui construit bugetul? Cu responsabilitate viziune și mai ales cu o largă consultare publică .” –
este mesajul lui Dolha, psotat pe pagina sa de facebook.

 

Citește și:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOTO-VIDEO: WONDERLAND – aici sunt banii dumneavoastră. Vezi cum arată pista de ski la soare, mega proiectul lui Crețu făcut cu bani din bancă!

https://www.ziardebistrita.ro/aici-sunt-banii-d-voastra/
Comentarii

  • Sa ne mai lase Stelica cu risipa banului pulic.Uita ca in 4 ani ca deputat nu a facut nimic.De 3 saptamani i s-a nazarit lui ca se duc banii pe apa sambetei.Ca si deputat ,din ce bani era platit ,ma intreb si eu?
Caricatură

Ziar de Bistrita