Dolha despre Seserman: “M-aș OPUNE revenirii sale în P.N.L!” Vezi ce zice deputatul, despre scorul său pe Bistrița!

 -  -  1159


Stelian DOlha NU vrea să mai audă de trădătorii Alin Seserman și Vasile Moldovan! Co-președintele P.N.L spune că se va opune unei eventuale întoarceri a lui Seserman în cadrul partidului. Candidat independent susținut de M-10, Seserman  obținut 1350 de voturi, dar NU a reușit să intre în consiliul local. P.N.L a obținut 5 consilieri locali și 9 consilieri județeni, dar se fac presiuni pentru înlocuirea unora dintre ei, care NU s-ar fi implicat în campania electorală.

 

 

OCAUA lui Dolha: scorul de partid!

 

Partidul Național Liberal a obținut pe județ 26% din voturi, în timp ce pe municipiu, Dolha a scos 18% ca și candidat. Organizația Municipală a avut un scor asemănător cu cel scos de Dolha. Despre acest scor  slab obținut pe Bistrița, Dolha e TRANȘANT și suspectează un BLAT între Crețu și cei doi foști liberali: Vasile Moldovan – Alin Seserman.

z44Scorul lui Stelian Dolha e 18 și ceva, iar scorul partidului e tot… 18 și ceva. Cu alte cuvinte, scorul lui Stelian Dolha e aprope cât scorul partidului! În condțiile în care 3 au țâșnit-o de la noi înspre alții….și cârdășiile astea se văd acum se pupă Ovidiu Crețu cu Vasile Moldovan… cârdășia a fost făcută de acum 5 luni de zile. Dar el spunea că e om de dreapta… și pleacă din P.N.L… la fel ca și celălalt consilier independent susținut de M- 10. Și am văzut la televizor că îi face cu ochiul lui Ovidiu Teordor Crețu. Sunt BLATURI care au fost dinainte stabilite! a declarat, nervos, Stelian Dolha

Dolha vrea ca imediat după alegerile parlamentare, P.N.L să stabilească un candidat pentru funcția de primar! Deputatul consideră că intrarea sa în cursă pentru Primăria Bistrița s-a produs prea târziu, cu numai o lună înainte de campania electorală, acesta fiind unul din motivele invocate pentru scorul slab obținut.

Pe Bistrița, Ovidiu Crețu a câștigat cu 47,26% (12.825 de voturi), iar Stelian Dolha (PNL) a obținut 18,03% (4.893 voturi). La Consiliul Județean, PSD a obținut 50,42%  (66.095 de voturi) PNL – 24,36% (31.943 voturi).

Citește și: de-400-400x400Seserman se DEZLĂNȚUIE, la adresa foștilor colegi! Citește un interviu care poate lăsa urme adânci, fix înainte de alegeri!

https://www.ziardebistrita.ro/sese-dezlantuitul/

 

0 notes
284 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *