Ultimele noutati

Credeți că i-a luat Dolha cele 2 voturi decisive? De la pupitru, i-a zis lui Turc de “nașul” Atanasiu de la București și de Radu Moldovan care-l tolerează la Registrul Comerțului! Cum răspunde Dolha la întrebarea: “E dulce răzbunarea?”

La alegerile interne, Stelian Dolha a avut un discurs incisiv la adresa lui Ioan Turc. De la pupitru, Dolha a amintit că în PNL funcționează cooperative și că filiala județeană NU poate fi condusă de la București (făcând aluzie la Teodor Atanasiu fost Ministru al Apărării și nașul lui Ioan Turc). Dolha i-a mai reproșat lui Turc că și-a păstrat funcția de director la Registrul Cerțului, poziție din care, chipurile, poate fi controlabil de PSD-ului care guvernează.
După ce a aflat că Sorin Hangan a câștigat șefia PNL pe municipiu cu 67 -64, Dolha a acordat un interviu în care s-a descătușat:

Reporter: – Credeți că speech-ul d-voastră i-a luat din voturi d-lui Turc? A fost bătaia acolo, la 2-3 voturi?

Dolha: – M-aș bucura să DA!

Reporter: – E o atitudine potrivită să vă terfeliți aici?

Dolha: – Nu e vorba de asta, e vorba de ce se întâmplă la nivel național… Sunt lucruri pe care le-am trăit în PNL și în filiala mea bistrțeană de-a lungul timpului. Oamenii au venit să schimbe totul, chiar dacă lucrurile mergeau, rezultatele PNL erau bune și foarte bune. Asta s-a întâmplat și astăzi să aflu că de fapt cooperativele respective lucrează la fel la nivelul țării. Adică 2-3 care se schimbă între ei.. și oamenii pe care i-am pomenit sunt în cooperativele respective. Am vrut să atrag un semnal de alarmă: PNL NU poate să-și revină cu astfel de oameni!

Reporter: – A fost un atac la persoană, ați spus că e tolerat dl Turc la anumite funcții de dl Radu Moldovan….

Dolha: – Am spus altceva, că în momentul când stai pe o sinecură publică e greu să faci politică la vârful PNL. De ce? Pentru că ești vulneranil… oricând poate să spună: de mâine NU mai poți să faci așa ceva. Ori o lași mai ușor, ori va trebui să pleci. Există întotdeauna un cârlig prin care ești agățat. Deci au o armă împotriva ta!

Reporter: – E dulce răzbunarea?

Dolha: – Nu e vorba de răzbunare, e vorba de un crez. Astăzi eu am votat pentru un om în care cred, am votat pentru un om care are un caracter adevărat! Și PNL trebuie să înceapă de-acolo: de la caractere!

Reporter: – Să înțelegem că dl Turc NU are caracter?

Dolha: – NU, Nu am spus asta?

Reporter: – Asta să înțelegem noi?

Dolha: – Înțelegeți ce vreți, că sunteți presă… singurul lucru care vreau e să NU îmi răstălmăciți cuvintele! Spun doar că pe omul ăsta îl știu și de-a lungul vremii a demonstrat caracter!

Reporter: – La dl Hangan vă referiți!

Dolha: – Mă refer la dl Hangan, așa este!

Reporter: – Ce credeți că se va întâmpla de-acum înainte?

Dolha: – O să facă ceea ce a spus: PNL trebuie unit, PNL trebuie deschis, iar PNL trebuie să se poziționeze pe valorile dreptei, asta trebuie arătate, implementate și nu pe altceva.

x4q5

 

 

 

 

 

x11 x12

 

 

 

 

 

 

 

Reporter: – D-voastră de ce NU ați candidat pentru funcția de președinte?

Dolha: – Pentru că am fost președinte timp de 4 ani în opoziție și e foarte crunt! Șie foarte greu! Acum am un proiect personal, dar NU mă lasă sufletul să abandonez partidul ăsta al meu!

Reporter: – Pentru ce funcție ați candidat astăzi?

Dolha: – Astăzi? O să mă gândesc dacă o să intru pentru vreo funcție la nivel județean, dar vă spun de pe-acum că NU o să candidez pentru funcția de președinte la nivel județean! Deci categoric NU!

Reporter: – Și astăzi la municipiu candidați pentru vreo funcție?

Dolha: – NU, nu candidez pentru nicio funcție!

Reporter: – Ați venit, ați avut un speech și NU candidați pentru nimic?

Dolha: – Da, pentru că suntem obligați când avem trăirea asta liberală să ne comportăm așa. NU pot să abandonez. NU pot să spun că NU mă interesează pentru că eu NU candidez. Asta ar însemna indiferență!

Reporter: – Revin cu întrebarea: credeți că speech-ul d-voastră a fost decisiv? Totuși a fost bătălia pierdută la 2 voturi.

Dolha: – Au fost câțiva colegi care au spus că am fost prea dur.. prea…

Reporter: – Regretați ceva din cele spuse?

Dolha: – Nu… pentru că lucrurile astea s-au întâmplat și lucrurile astea chiar cred. Filiala asta trebuie să fie a Partdiului Național Liberal și NU a altcuiva. E a noastră, a tuturor!

Reporter: – Ce sfaturi îi transmiteți domnului Hangan din caltate de fost-președinte?

Dolha: – Să facă o echipă și echipa să fie una mixtă și din cei apropiați lui Nelu Turc, chiar și cu Nelu Turc și bineînțeles din partea care l-a susținut… mergând pe valoare, pe competențe! Să NU ne mai trezim că ajungem în 2020 că NU avem candidat la Primăria Bistrița… și-atunci îl iei pe Dolha că stă mai bine în sondaje și îl bagi acolo ca să îl sacrifici!

h11 400

q24

 

 

 

 

 

q11

q6

 

 

 

 

 

 

Reporter: – Regretați că ați intrat în cursa pentru Primărie?

Dolha: – Nu nu o să regret niciodată ! Regret în schimb altceva… că NU am intrat în cursa în cursă la sfârșitul lunii ianurie și că NU mi-am pregătit campania mai demult. Nu poți să stai 4 ani să te axezi doar pe județ și să îți dai seama tu, mare Partid Liberal să NU ai om pregătit la municipiu și îl rupi pe cel de la județ…

Reporter: – Credeți că ați fost lucrat?

Dolha: – Puțin da!

Reporter: – De-asta ai avut speechul ăsta…

Dolha: – Puțin da…. sunt dulce când spun că puțin, da pentru că sunt multe, am simțit că NU am echipa în spatele meu… am lucrat cu jumătăți de măsură sau cu frânturi de gând, metaforic vorbind…  ceea ce nu e ok. În politică mergi matematic: câți susținători ai , care este echipa ta și pe procente… Bun, sper că am învățat minte, chiar din campania mea și din celelalte campanii și că o să fie de bun augur!

 

Discursul AGRESIV a lui Stelian Dolha în care vorbește de cumetrii și cooperative în interiorul P.N.L

 
Comentarii

  • Dolha a fost bun cand v-a căștigat voturi la europarlamentare si i-a tras pe toti după el la prezidentiale. Cand s-a sarificat pentru voi si partidul vostru cu exceptia catorva l-au lasat toti in offside sa-si franga gatul .Vai de capul vostru seniori. Preferati apa sfintita si discursurile cuminti sa va faceti smenurile in liniste.

  • Nu a contat ce a spus Dolha deoarece are acelasi discurs cu care a pierdut mereu voturi

  • Turc era mult mai competent

  • Cred ca stat destul si a incasat loviturile lui Turc stoic si a venit vremea sa i-o intoarca. Bine i-a zis-o. Functia bastana de la Registrul Comertului, pe care turc o are tot pe nepotism ( era varu sef mare la Bucuresti la Justite) e la degetul lui Radu Moldovan. si atunci ce mama zmeului de presedinte era asta la PNL? hai sa fim seriosi.

  • Aaa deci nenea dolha vrea el sa fie nasul lui hangan si sa aiba cooperativa

Caricatură

Ziar de Bistrita