VIDEO: Dolha și Florian, puși pe DECAPITĂRI: “cine NU a muncit în campanie, NU va fi validat!”

Cei doi co-președinți ai P.N.L, Stelian Dolha și Cristian Florian au susținut o conferință de presă în care au expus cauzele eșecului de la locale. Mandatele lui Dolha și Florian sunt la dispoziția conducerii centrale, care poate alege dacă îi demite sau dacă îi păstrează în continuare pe funcțiile de președinte.

Ambii lideri s-au arătat nemulțumiți de rezultatele obținute, dar mai ales de faptul că există membri de partid care NU s-ar fi implicat în campanie, dar au prins un loc eligibil pe listele consiliului local sau județean.

 

 

Florian, MÂNIOS pe cei care NU au pus umărul!

 

Co-președintele Florian crede că eșecul de la locale se datorează unor strategii inadecvate, unor membri care NU s-au implicat în campanie sau pur și simplu unor situații dificile pentru a câștiga alegerile.

Sunt șanse ca atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean anumite  persoane să NU fie validate pentru NEIMPLICARE, dar asta se va face numai după o analiză în cadrul fiecărei organizații! a declarat Florian.

 

 

 

 

 

 

 

Dolha – ofticat pe cei care-au făcut non-combat în campanie!

 

Inițial, m-am gândit la varianta asta în care, efectiv ca și candidat aveam dreptul să-mi fac lista… dar NU poți să faci TU lista și Partidul Național să-l neglijezi, care-i partidul tău. Ori lista a fost făcută de cei doi co-președinți! Dar NU lista e de vină, ci implicarea unor oameni. Asta le reproșez pentru că dacă implicarea era în procent ridicat…. rezultatul NU era ăsta! a declarat Dolha.

În zilele următoare, PNL va analiza numele celor care vor fi TĂIAȚI de pe lista de partid a Consiliului Local sau Județean. În ce-i privește pe cei doi lideri (Dolha și Florian), urmează ca până în 15 iulie, organizația P.N.L Bistrița-Năsăud să aibă un singur președinte de filială!

 

 

 Caricatură

Ziar de Bistrita