Doliu la Primăria Bistrița! A încetat din viață administratorul public al municipiului, Ioan Peteleu

 -  - 


Doliu la Primăria Bistrița! Administratorul public al municipiului, Ioan Peteleu, a decedat la vârsta de doar 54 de ani.

Vestea trecerii sale în neființă a fost confirmată de viceprimarul municipiului Bistrița, Sorin Hangan, care a transmis un mesaj familiei îndoliate: ”Drum lin, Ioan Peteleu! Îmi e greu să îmi aştern cuvintele în câteva rânduri, atunci când mă gândesc la Nelu Peteleu. O veste tristă a lovit în această dimineață familia liberală dar și întreaga comunitate bistrițeană. Colegul și prietenul nostru a plecat dintre noi mult prea devreme. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să-ți ocrotească sufletul! Sincere condoleanțe familiei!”.

De asemenea, și primarul municipiului, Ioan Turc, și-a exprimat regretul: ”Bunul nostru prieten Ioan Peteleu, administrator public al municipiului, ne-a părăsit fulgerător. Un om de excepție, dedicat comunității, un liberal cu spirit, competență și viziune. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”.

Un mesaj a transmis și prefectul Stelian Dolha, coleg de partid cu Ioan Peteleu: ”Astăzi, gândurile mele se îndreaptă către un bun prieten, un apropiat al sufletului meu cu care am petrecut numeroase momente frumoase de-a lungul vremii, atât în viața profesională cât mai ales în viața privată. Cu profund regret am aflat că a părăsit această viață, nedrept de devreme, lăsând suflete triste și goale în urmă. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prietene!”.

Ioan Peteleu se pare că ar fi decedat acasă, în urma unui stop cardio-respirator. În urmă cu aproximativ două săptămâni, city managerul orașului fusese diagnosticat cu COVID-19 și se afla în izolare la domiciliu.

Ioan Peteleu a devenit administrator public al municipiului Bistrița la începutul acestui an. Acesta se ocupa de Direcţia Tehnică și supraveghea toate investiţiile pe care municipalitatea le derula. De asemenea, s-a ocupat și de partea de digitalizare a Primăriei Bistrița. În trecut, acesta a mai deţinut și funcţiile de viceprimar al municipiului Bistriţa şi de consilier local.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Vizualizări 73 

bookmark icon

One thought on “Doliu la Primăria Bistrița! A încetat din viață administratorul public al municipiului, Ioan Peteleu

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.