Dorina Cicioc, din nou șefă la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud

 -  -  1413


După ce anul trecut Guvernul Orban a numit un nou prefect în județul Bistrița-Năsăud, anul acesta încep să apară schimbări și la conducerea instituțiilor publice deconcentrate. Un astfel de caz este și la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, instituție care are un nou șef, în persoana Dorinei Cicioc.

Dorina Cicioc a mai ocupat această funcție și între anii 2010 – 2012, ulterior fiind înlocuită de guvernarea PSD. În cadrul instituției lucrează încă din anul 2000.

În ceea ce îl privește pe fostul director al Administrației Județene a Finanțelor publice Bistrița-Năsăud, Cristian Parasca, acesta va fi adjunct. Parască a fost director al Finanțelor Bistrițene încă din anul 2014.

În viitor, sunt preconizate schimbări și la alte instituții publice din Bistrița-Năsăud.

Reamintim că președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a anunțat anul trecut, la scurt timp după ce PNL a devenit partid de guvernământ, că înlocuirea șefilor instituțiilor deconcentrate va fi făcută în urma unui audit complex al tuturor instituțiilor. ”Premierul a spus-o foarte clar: Urmează un audit al instituțiilor. În urma auditului se vor lua măsuri. Nu arbitrar. Nu facem ce a făcut PSD. Nu dăm la o parte omul lor ca să ne punem omul nostru. Orice fel de politică de resursă umană în zona instituțiilor publice va fi făcută ca la carte, cu responsabilitate”, a spus la acea vreme Turc.

0 notes
538 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *