Doris DEPUTAT? Cică lista e deja la București, trimisă de Ioan Oltean. Vezi cine-ar fi în capul listei de parlamentar P.N.L, în opinia lui Dolha!

Pentru alegerile parlamentare s-au înscris mai mulți liberali care speră să intre pe locurile eligibile. În conferința de presă, președintele de filială Robert Sighiartău a vorbit de criteriile de INTEGRITATE pentru ca un candidat să spere la un fotoliu de parlamentar. Să NU fi urmărit penal e una din condițiile obligatorii!

Dolha  a avut o conferință separată și a declarat că NU crede în lucruri de fațadă și susține că lista cu candidații pe locurile eligibile e demult trimisă la București. Între timp în interior are loc un simulacru, coordonat de Ioan Oltean pe care l-a numit “președintele din umbră”.

 

Ioan Oltean ar fi trimis LISTA la București: Doris, Sighiartău și Turc au “OK-ul” președintelui din umbră !

În opinia lui Dolha, pe locurile eligibile se află: pentru Camera Deputaților: 1.Robert Sighiartău, 2. Doris Moldovan și Ioan Turc la Senat (care s-ar putea să NU fie agreat, într-un final).

 

În interior, mai mulți membrii de partid s-au înscris pe listele provizorii și speră să prindă un loc eligibil. Aceștia sunt: Robert Sighiartău, Ioan Turc, Dorin Dobra, Stelian Dolha, Doris Moldovan, Valer Bindea, Ovidiu Florean, Sorin Hognogi, Vasile Marc, Diana Morar, Monica Săsărman și Mihai Sărmăşan.

Dolha vrea sondaj intern și crede că NU sunt  suficiente doar criteriile de integritate, deoarece din listă pică doar Ioan Oltean (minutul 2.00).

 

Despre lăzi de zestre și fotomodele! Aluzie la Doris și Sighiartău!

 

stelian dolhaStelian Dolha crede că NU e în regulă ca un candidat de 2% să fie pe lista de parlamentare și propune o analiză pe fiecare candidat, în funcție de implicarea acestuia. Doris Moldovan scoate în evidență “Lada cu Zestre”, un brand ce promovează folclorul românesc, obiceiuri, tradiții etc și în ultimul timp adoptă ținute cu influențe folclorice.

” Oamenii NU o să ne aleagă dacă suntem manechine și nici dacă adunăm lăzi de zestre. Nu de asta, ci dacă suntem alternativă la P.S.D. Că dacă oamenii NU ne văd ca alternativă, putem să umblăm cu toate lăzile după noi. Că degeaba umblăm!”

 

 

 

Stelian Dolha critică vehement noua conducere a partidului și a anunțat că NU va mai candida pentru nicio funcție în actuala formulă, dar va rămâne membru P.N.L. Desemnarea candidaților care prind locurile eligibile pe lista P.N.L se va face în 1 octombrie.

 

Citiți mai jos un INTERVIU cu Doris Moldovan în care vorbește despre succesul său în carieră!

doris-22-crop-400x400E tânără, e frumoasă și ar VREA să fie “primăriță”! O cheamă D….! Citește un interviu INCENDIAR cu o doamnă celebră a Bistriței, gata-gata să-l înfrunte pe Crețu în alegeri!

https://www.ziardebistrita.ro/e-tanara-e-frumoasa-si-ar-vrea-sa-fie-primarita/

 
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita