Doris Rai: ”Într-o lume în care se construiește, la noi, într-un oraș care se vrea european, unii vor să DEMOLEZE!”

 -  -  161934


 

Fostul consilier județean Doris Rai și-a exprimat punctul de vedere în ceea ce privește posibilitatea demolării Stadionului Jean Pădureanu.

Aceasta consideră că administrația locală este lipsită de viziune. ”De ce vor să demoleze Stadionul din Bistrița? Am tot evitat să scriu despre asta, dar, din câte văd, nu este o glumă. Sunt puși pe fapte! De ce vor să-l demoleze? Din lipsă de viziune și pentru că după ’89 unii au meteahna aceasta de a distruge totul, de a călca în picioare ce avem și de a-și impune fiecare câte o idee. Una care să îi facă memorabili. Așa am ajuns la celebra pârtie, la struți și acum la demolarea unui Stadion care e parte din istoria orașului”, a scris Doris Rai, pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

Doris Rai critică și acțiunile de la nivel național. ”La nivel național, așa ați făcut în domeniul educației, fiecare ministru i-a transformat pe copiii noștri în cobai, fiecare venind cu schimbări și zăpăcind de cap câte o generație”, a mai adăugat fostul consilier județean.

Doris Rai are și soluții la „problema” Stadionului:

  1. ”Faceți acel Complex Sportiv în Wonderland, că este o idee bună, dar de Stadionul bistrițenilor nu vă atingeți! Transformați-l într-o pepinieră sportivă a comunității noastre- Bază de Pregătire Sportivă și Recuperare.
  2. Aici să se antreneze pentru diferite sporturi copiii noștri, să nu fie nevoie să îi ducem până în Unirea la antrenamente.
  3. Partea de Recuperare ar fi ceva deosebit și nu i-ar pune pe drumuri pe cei cu probleme locomotorii. Mă refer atât la sportivi, dar și la cei care au suferit diverse accidente și au nevoie de exerciții și tratamente speciale.
  4. Astfel, totul ar fi integrat, Spitalul în apropiere, un bazin de înot la fel, parcul unde să se iasă pentru plimbări, lângă stadion acest centru de Recuperare și la Stadion, locul unde copiii să devină campionii de mâine. Asta îneasmnă să ai o gândire strategică, să integrăm noul cu vechiul și să dezvoltăm! Mai sunt niște detalii pe care nu trebuie să le omitem: Acest stadion pe care vreți să îl dărâmați are o noctură nouă, gazonul (din câte am înțeles de la specialiști în domeniu) este unul foarte bun, iar sistemul de încălzire de sub gazon este nou-nouț.!!! Extinderea parcului este o găselință Pristică!”, mai spune Doris Rai.

”Dezvoltați ce avem și evitați să DĂRÂMAȚI! Într-o lume în care se construiește, la noi, într-un oraș care se vrea european, unii vor să DEMOLEZE! Tocmai am aflat că Stadionul “Jean Pădureanu” este omologat FIFA și UEFA pentru meciuri internaționale”, a încheiat Doris Rai.

16 bookmark
1 notes
659 views
bookmark icon

One thought on “Doris Rai: ”Într-o lume în care se construiește, la noi, într-un oraș care se vrea european, unii vor să DEMOLEZE!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.