Doris s-ar băga de “primăriță”, dar numai INDEPENDENTĂ! Nu mai vrea în niciun partid! Varianta cu Partidul Ecologist e EXCLUSĂ!

 -  -  1456


Doris Rai a făcut primele declarații în privința viitorului său politic! După demisia din PNL, Doris EXCLUDE din start varianta intrării într-un partid!

În ce privește alegerile locale, Doris dă de-nțeles că va intra în cursa pentru Primăria Bistrița și în curând se apucă de-adunat semnături de susținere!

“Încă mă gândesc dacă voi candida pentru funcția de primar! Cred că Bistrița merită o altă administrație, o nouă viziune pentru un oraș care NU mai este atrăgător, să recunoaștem! E suficient să vedem că tinerii pleacă masiv din oraș! Personal, am fost membră de partid și știu ce-nseamnă deciziile politice, care de multe ori NU reprezintă interesul cetățeanului. Cred că șansa bistrițenilor este aceea de a vota un candidat independent, un candidat care NU servește niciunui interes de partid, ci se raportează la interesul cetățenilor!” – a declarat Doris Rai.

În privința sondajelor, atât PSD cât și PNL au comandat sondaje de opinie, cu întrebări în care se regăsea și Doris Rai. Cu toate astea, Doris Rai NU a fost prezentată de niciun partid ca fiind un nume de luat în calcul.

În ultimele luni, Doris Rai a avut o intensă campanie pe facebook în care a criticat vehement administrația PSD-istă prin articole de opinie.    

0 notes
581 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *