Se bagă pe TURISM! Doris Moldovan vrea o HARTĂ on-line pentru obiectivele turistice din județ!

 -  -  1110


Doris Moldovan țintește Parlamentul României și se află pe locul II pe lista PNL-ului. În ultima perioadă, Doris a demarat o serie de acțiuni de promovare a ideilor sale de dezvoltare a județului, pe mai multe paliere: educație, turism, economie și a avut o prezență constantă în viața publică, la diverse evenimente sau emisiuni TV.  Candidata PNL a depus un proiect de hotărâre în Consiliul Județean pentru o hartă cu obiectivele de interes județean.

Vezi proiectul inițiat de Doris: HARTA online a obiectivelor turistice

Obiectivul principal îl constituie conștientizarea existenței obiectivelor turistice, promovarea lor și realizarea unui cadru în care acestea împreună cu infrastructura și serviciile din imediata apropiere să fie evaluate pentru a avea o imagine reală, premergătoare unei strategii de branding de județ.

În tot județul, 765 de monumente istorice erau în evidență în anul 2012: situri arheologice, biserici , mănăstiri, castele, cetăți. Acest patrimoniu necesită o valorificare și o promovare potrivit diversității și bogăției sale.

 


 

 

 

 

 

“Am depus proiectul la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Acesta urmează să fie supus dezbaterii în cadrul comisiilor de specialitate și în plenul ședinței Consiliului. Îmi doresc ca proiectul să se transforme-n fapte, să existe un loc care să cuprindă și să promoveze toate bogățiile județului și să spunem cu mândrie: Descoperă județul Bistrița-Năsăud” a transmis Doris Moldovan pe blogul său.

 

 

0 notes
235 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *