INTERVIU: Doris LOVES Cioloș! Face pariu că P.N.L-ul intră la Guvernare alături de premierul propus!

 -  -  71203


Doris Moldovan crede că județul are nevoie de oameni ca ea în Parlamentul României. Odată ajunsă la București, e dispusă să învețe și să se zbată pentru ca Bistrița-Năsăud să fie un județ cu agricultură și agro-turism. Crede cu tărie în Dacian Cioloș și în capacitatea oamenilor care merg la vot, de a discerne răul de bine.

Doris Moldovan se află pe locul 2 la Camera Deputaților și are de tras puternic pentru a prinde Parlamentul. Pe o poziție mai confortabilă se află noul președinte al P.N.L, Robert Sighiartău. Ioan Turc e locul 1 pe lista pentru Senat și împreună vor să relanseze județul, să ia guvernarea și să-i oprească ascensiunea lui Radu Moldovan.

Doris LOVES Cioloș. Face pariu că P.N.L-ul intră la Guvernare!

 

 

Reporter: – Credeți că Partidul Național Liberal va reuși să ajungă la Guvernare?

Doris Moldovan: – De-asta sunt convinsă. Foarte convinsă că în 2017 vom avea un guvern PNL. Dacian Cioloș va fi premierul României în continuare. Este un plus pentru noi! Îmi place modul lui de a face politică, o politică a bunului-simț, o politică elegantă, a faptelor. Îmi place că NU sunt zurgălăi care să anunțe tot felul de ajutoare electorale mascate. Îmi place modul lui de a pune oamenii în funcție, de a-i susține, fără mare tam-tam, fără tevatură. E foarte bun drumul pe care merge țara, avem șanse să ne dezvoltăm, să creștem, să fim credibili! Iar cu Iohannis președinte, Cioloș premier iar un parlament tânăr, cu idei noi, cu oameni bine-pregătiți, cu dragoste de țară și de oameni pentru că e foarte important. Eu zic că elementul principal al unui om politic sau… caracteristica principală a unui om politic e dragostea de oameni

Reporter: – Deci NU dragostea de arginți?

Doris Moldovan: – NU. Dragostea de oameni. Sunt convinsă că vom avea peste 4 ani o altfel de Românie!

Reporter: – Oamenii aflați acum la conducerea filialei județene sunt pregătiți să gestioneze putere așa de mare, dacă se intră la Guvernare?

Doris Moldovan: – Da! Da pentru că fiecare dintre noi avem o experiență, un bagaj. NU am ars etape… avem un deomeniu în care am lucrat fiecare, acumulat… Am fost și pe vârful valului, am fost luați de val, am învățat din greșeli dar întotdeauna am știut să ne revenim să ne acceptăm greșelile, să învățăm din ele și acum suntem pregătiți pentru o altă provocare.

d4

Reporter: – Deci ați ști să luați puterea, cum să negociați cu primarii din teritoriu pentru că sunteți la început de drum și dumneavoastră și Robert Sighiartău… Ioan Turc a mai avut o experiență. Ar fi de muncă în cazul în care luați Guvernarea!

Doris Moldovan: – De muncă NU mi-e frică… Fac cu drag ceea ce fac, cu pasiune și cu multă încredere și dăruire. Nu mi-e frică de muncă, de dăruire și de nou. Sunt dispusă să învăț ceea ce NU știu, pentru că sunt convinsă că am mult de învățat! Ajungând acolo mă voi bate de uși închise, de mentalități greșite, dar sunt pregătită pentru a face treabă!

Reporter: – Care este atmosfera în interiorul PNL, acum cu fuziunea? Avem aripa PNL, aripa PDL ? un pas în spate făcut de dl Ioan Oltean… un nou președinte după plecarea lui Dolha… care este atmosfera în interior, ziceați că sunt voci care vă critică, invidii?

Doris Moldovan: – Mi se pare normal să fie voci care mă critică, dar invidia e din partea unor oameni slabi care NU sunt mulțiumiți de ei înșinși. Dar totul este pardonabil pentru că suntem oameni și nu suntem perfecți și depășim cu timpul. Este o atmosferă bună în partid. Am avut momente critice, momente grele dar acum cu câteva momente înainte să înceapă campania electorală, lumea se mobilizează. Am lăsat deoparte orice și înțelegem că țelul comun este de a munci, de a câștiga alegerile și de a demonstra că putem ca și partid, iar ca echipă să performăm.

Reporter: – Femeile în administrație și în politică ajută sau mai mult încurcă?

Doris Moldovan: – Niciodată NU am fost, chiar dacă sunt oarecum feministă, pentru a împărți lumea în bărbați sau femei. Ca să ajungi să spui că e bun sau rău trebuie să vezi fapte. Mentalitatea s-a schimbat foarte mult și poate plusul nostru ca femei este meticulozitatea, dăruirea și pasiunea cu care facem lucrurile. Suntem loiale și mult mai consecvente în munca noastră, suntem de drum lung, foarte ambițioase. Spun eu că ajutăm.

Reporter: – Aceste funcții-cheie se potrivesc unei femei sau mai degrabă unui bărbat?

Doris Moldovan: – Se potrivesc oricui vrea să facă ceva. Unui om cu sulfet și cu putere de muncă și cu știință care vrea să facă bine celui din jur.

Reporter: – Sunteți carieristă sau familistă, mai degrabă?

Doris Moldovan: – Și, și! Le îmbin. Toată energia o am de la fetița mea, de la familia care mă susține. Pentru Alexandra sunt un model și nu vreau să o dezamăgesc. Vreau să vadă în mine că se poate și atunci să facă și ea ca mine când crește!

Reporter: – Cum îi veți convinge pe oameni că aveți cea mai bună listă de candidați?

Doris Moldovan:  – Prin proiecte. În primul rând avem o strategie elegantă, a bunului simț. Avem rezultate fiecare în domeniul lui și acest program de guvernare al PNL, care este foarte bun. Fiecare va vedea că este un program care se adresează oamenilor și care vrea să schimbe România în bine!

Relația cu Ioan Oltean și planul zis-malefic de a candida! 

 

 

Reporter: – Mai sunt lideri în actualul P.N.L?

Doris Moldovan: – Sunt lideri.. cum să NU fie lideri? Liderii se nasc, învață și cresc. Robert Sighiartău, spun eu că are tot ce trebuie și are șansa de a dovedi că poate. Eu am foarte mare încredere în potențialul lui. Nelu Turc are experiența necesară, este un lider care adună oaemeni în jurul lui și v-aș putea da mai multe exemple. Dar trebuie să înțelegem că nimeni nu e VEȘNIC într-o funcție. Au trecut vremurile alea. În momentul în care ești credibil, ești iubit și în momentul în care știi să te folosești , în sensul bun al cuvântului, de oamenii de lângă tine….

Reporter: – Nimeni NU este veșnic! Cu toate astea sunt voci care susțin că sunteți PUPILA lui Oltean!

Doris Moldovan: – Domnul președinte Ioan Oltean mi-a acordat înredere încă de la început!

Reporter: – fost președinte…

Doris Moldovan: – … rămâne președinte… Ioan Oltean rămâne președintele PNL. cel mai longeviv președinte.

Reporter: – … să nu se supere dl. Sighiartău…

Doris Moldovan: – NU se supără! El înțelege ceea ce spun. Oltean m-a susținut de la bun-început și sunt convinsă că am avut votul lui pentru că este membru în Biroul Politic Județean!

Reporter: – Poate fi acesta un plan malefic al d-voastră, de a vă crește notorietatea și imaginea încât acum să culegeți laurii, sau tot ceea ce ați făcut ați făcut din naturalețe, din drag?

Doris Moldovan: – La ce vă referiți?

Reporter: – La imaginea pe care v-ați construit-o!

Doris Moldovan: – Eu sunt așa cum mă vedeți, cu bune și cu rele.

Reporter: – Deci NU ați țintit funcții-cheie la anumite momente?

Doris Moldovan: – M-am pregătit, recunosc… am avut în gândul meu. Mi-am dat seama că mi-aș dori o carieră politică…

Reporter: – Mă refer la anumite evenimente: “Femeia Europeană”, un evenimnt care v-a ajutat, “lada cu zestre”, punctările constante la anumite evenimente ale d-voastră v-au făcut să fiți locul 2 la Camera Deputaților, poziție pe care mulți și-o doresc!

 

dd1

dd4

 

 

 

 

 

 

 

Doris Moldovan: – Prima ediție la Femeia Europeană a fost în 2008. Vă asigur că în 2008 NU m-am gândit că eu o să candidez. Eu am o Fundație.. părinții mei au fost inițiatorii și cei are au pus bazele. și am crescut în spiritul ăsta, de a face de a ajuta, de a da și celuilalt, doar că ei nu au făcut public . EU am crescut așa… în mediul acesta. Intrând în politică am avut posibilitatea să accesez și zona aceasta publică iar Femeia Europenă și Lada cu Zestre au venit din timp, dar NU ca ideea să mă folosesc de această pârghie. Că m-au ajutat recunosc ,dar NU au fost premeditate. Au venit așa, în timp!

Reporter: – Este această candidatură șansa vieții sau vor mai urma surprize din partea lui Doris Moldovan?

Doris Moldovan: – Este o șansă. Acuma NU știu dacă este șansa vieții, dar este o șansă de a face pasul acesta la un nivel înalt și da, îmi va schimba într-un fel sau altul viața.. dar NU este ultima, sunt convinsă!

Reporter: – Poate fi o pălărie prea mare, funcția asta de deputat?

Doris Moldovan: – NU cred! Nu cred, pentru că mă simt pregătită și când spun asta o fac cu toată sinceritatea și încrederea. Întotdeauna mi-am știut plusurile și minusurile. Niciodată NU mi-a plăcut să mă fac de rușine! Am, poate din educație chestia asta, să știu cât mi se întinde plapuma.. ei în acest moment chiar cred că sunt pregătită să fac față tuturor provocărilor, să fiu consecventă, serioasă în tot ceea ce fac și să am rezultate. Îmi doresc dacă ajung acolo să am rezultate peste 4 ani.

Reporter: – De câte voturi ați avea nevoie pentru a vă asigura locul în Parlamentul României?

Doris Moldovan: – De multe voturi! Avem nevoie de un scor mult mai bun ca la lcoale, unde am avut 24.6% parcă. Avem nevoie de 30 și ceva la sută ca scor electoral, deci avem nevoie de 40.000 de voturi!

Doris crede că politica bunului simț va fi cheia-succesului!

 

 

Reporter: – PSD-ul a devenit atât de puternic deși sunt mari gafe. Numai la proiectul de deșeuri să ne referim sau la confiscarea unor obiective care NU le-au aparținut sau proiecte implementate pe fonduri europene la care PSD-iștii au cules laurii, tocmai că PNL-ul NU a făcut opoziție!

Doris Moldovan: – Eu cred că lumea este atât de sătulă de a spune ce NU a făcut celălalt bine. Dar hai spune ce faci TU bine. Și atunci eu merg foarte mult pe această politică pozitivă pentru că sunt oameni buni și răi. Eu vreau să văd tot ce e bun în fiecare și politica mea e asta: să promovez proiectele mele, să promovez proiectele PNL și tot ce a făcut Guvernul Cioloș până acum!

Reporter: – Credeți că veți fi suficient de convingătoare cu acest discurs pozitiv?

Doris Moldovan: – Vom vedea pe 11 decembrie! Eu sper că da!

Reporter: – Succes în cariera d-voastră. Rămâne de văzut dacă veți convinge electoratul să voteze lista Partidului Național Liberal cel-neprihănit!

Doris Moldovan: – Vă mulțumesc și eu și ne vedem pe 11 decembrie!

 

Doris Moldovan candidează pe lista P.N.L alături de Robert Sighiartău și de Ioan Turc (pentru Senat). Dacă intră în Parlament, Doris Moldovan promite că va face tot ce-i stă în putință pentru agricultura și turismul din județ… așa cum n-a făcut-o nimeni niciodată!

 

 

 

Citiți și:

INTERVIU: Șansa vieții pentru Doris Moldovan! Ce vrea să facă în Parlamentul României… Ce ziceți, merită votul?

https://www.ziardebistrita.ro/interviu-doris-moldovan/

 

7 notes
328 views
bookmark icon

7 thoughts on “INTERVIU: Doris LOVES Cioloș! Face pariu că P.N.L-ul intră la Guvernare alături de premierul propus!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *