Dosar penal după ce o fetiță de doi ani și jumătate din Braniștea a suferit arsuri pe mâini și corp

 -  -  1138


Polițiștii din Bistrița-Năsăud efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o fetiță de 2 ani și jumătate din localitatea Braniștea a suferit arsuri pe mâini și corp. Familia copilei ar fi încercat să o trateze acasă și abia după câteva zile de la incident ar fi solicitat intervenție medicală specializată.

Potrivit polițiștilor, fetița s-ar fi opărit cu lichid fierbinte.

Conform primelor verificări, se pare că fetița ar fi suferit arsurile în urmă cu câteva zile, când ar fi tras pe ea un vas cu apă fierbinte, însă mama fetiței ar fi încercat să o trateze acasă. Astăzi, fetița a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, fetița a fost preluată de un echipaj de prim ajutor SMURD și transportată la Centru de Primiri Urgențe Beclean. De acolo, copila a fost preluată de un elicopter SMURD și transferată la o clinică de specialitate din București.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, iar polițiștii din Beclean continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care fetița s-a opărit.

0 notes
263 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *