Dosar penal pentru un bărbat din Mijlocenii Bârgăului

 -  -  1407


Un bărbat din localitatea Mijlocenii Bârgăului s-a ales cu dosar penal, fiind depistat de oamenii legii în timp ce se afla la volanul unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 30 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Mijlocenii Bârgăului, care conducea un autoturism pe raza localității Josenii Bârgăului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 0,40 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.        

În acest caz, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional deoarece nu a putut prezenta, organelor de control, documentele sale de identitate şi ale autovehiculului condus.

0 notes
532 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *