Eveniment

Dosare penale pentru doi bărbați și o femeie care conduceau drogați

 -  - 


Doi bărbați și o femeie din județul Bistrița-Năsăud s-au ales cu dosare penale și sunt cercetați pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, cei trei au fost depistați în timpul controalelor în trafic efectuate de oamenii legii la finele săptămânii trecute.

Unul dintre cei trei șoferi este din Năsăud.

”În noaptea de 15/16 octombrie, polițiștii rutieri și luptători de la Acțiuni Speciale au oprit în trafic, în Cepari, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Năsăud. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv în cazul a două substanțe psihoactive și a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciul Rutier, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută la art.336 din Codul Penal, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Cel de-al doilea șofer prins drogat la volan este din Salva.

În seara de 15 octombrie, un alt tânăr, de 25 de ani, din Salva, a fost depistat  în timp ce conducea un autovehicul pe o stradă din Năsăud. În urma testării cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru substanța metamphetamină și a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Năsăud”, adaugă Poliția.

De asemenea, sub influența drogurilor a fost prinsă și o femeie din Năsăud.

”Tot în seara de 15 octombrie, în jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud care acționau pe raza localității Dumitra au oprit pentru verificări un autoturism, condus de o femeie de 30 de ani, din Năsăud. Aceasta a fost testată cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină. Femeia a fost condusă la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice. A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul  sub influenta alcoolului sau a altor substanțe”, completează oamenii legii.

Cei trei șoferi au fost depistați de polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud în timpul unei acțiuni care a vizat întreg județul Bistrița-Năsăud și în care au fost implicați polițiști de la toate formațiunile rutiere, precum și de la Serviciul de Ordine Publică, secții rurale și luptători de la Acțiuni Speciale.

99 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.